Foto bij 028.

Oke sorry dat ik een tijdje weer niet heb geschreven maar ik had het hele weekend geen tijd en nu druk met mn sinterklaasurprise. en een kat maken is moeilijker te maken dan gedacht.
Anyways, donderdag beloof ik een nieuw stukje :) goodnight ~

“Zayn doorlopen slome, de rest is al veel verder.””Ik ga het snelst als dat ik kan met dat gewicht van jou op mijn rug ja””Hop, ga in galop dan houden we ze wel bij.”roep ik vrolijk terwijl ik hem een speelse tik op zijn kont geef. Ik had besloten dat ik geen zin had om te lopen met mijn hakken aan en was op Zayns rug gaan zitten en misbruik hem nu als een paardje. “Oke Lucy, hou je vast.” Ik sla mijn armen steviger Zayns nek en ij begint te rennen. “Whaaah voorzichtig.” BAM na tien meter lagen we al rollend van het lachen op de grond, ik bovenop Zayn. “Oke weer wat geleerd. Nooit zwaar aangeschoten met iemand op je rug gaan rennen.” kreunt Zayn pijnlijk. “Guys, wat doen jullie?” vraagt Liam die opeens voor ons staat. “We liggen op de grond, het ligt best lekker kom je er ook bij?” vraag ik schijnheilig. “De rest wacht, dus als je zo willen stoppen met Zayn te pletten.””HEE! ZO ZWAAR BEN IK NIET.” en lachend steek ik mijn tong uit. “Please guys, come on.””Ik zei toch dat ik een meisje ben?” zeg ik terwijl ik Liams uitgestoken hand vastpak en hij me omhoog trekt.
Lachend lopen Zayn en ik arm in arm achter de zwaar geïrriteerde Liam aan. Als we lachend bij de rest aankomen kijken ze ons raar aan. “Zayn is niet een echt een goed paard.” Zeg ik hikkend van het lachen. “Pff, als jij niet zo zwaar was geweest.””Ik hou ook van jou Zaynie.” lachend knijp ik in zijn wang.
Na nog zo’n vijf minuten gelopen te hebben komen we dan aan bij de club. De rij die ervoor staat is echt enorm. “Ik heb geen zin om hierop te wachten hoor.” klaagt Sarah. “Hopelijk hoeft dat niet, kom.” zegt Louis met een bigsmile en we lopen met zijn allen achter hem aan naar de uitsmijters. Als we daar aankomen herkennen ze de jongens meteen en worden we verbazingwekkend genoeg gewoon binnengelaten. We worden zelfs meteen naar de VIP-area gebracht. “Hmm, ik hou van de X-Factor.”zegt Olivia terwijl ze zich op een van de luxe banken laat neerploffen. Iedereen knikt instemmend. “Duss, laten we kijken wij het meeste kan drinken.” stel ik enthousiast voor. “Lijkt me geen goed plan.” antwoord Liam. “Are you scared mister Payne?” vraag ik hem terwijl ik mijn ogen samenknijp tot spleetjes. Haastig schudt hij zijn hoofd. “Iemand verder nog tegen mij voorstel? Nee, oke mooi. Ober!.” Even later staan er voor iedereens neus vijf shotjes goldstrike. Meer vonden Liam en Louis niet verstandig aangezien we anders we niet meer thuis zouden komen.

Reactiess?XD

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen