Foto bij LVI.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (33)

  • Asphyxiated

    Ik moest huilen toen ik dit las.
    Je best so fckng goed in emoties uiten. (huil)

    Je bent té geaakk!! (yeah)

    1 decennium geleden
  • xMeiisje

    Ik liep een beetje achter met deze quiz omdat het echt niet normaal druk was met verjaardagen huiswerk enz. Maar goed dat interesseert jou allemaal natuurlijk niet en daarom plaats ik ook niet deze reactie. Wel om te melden dat ik jou verhaal een van de beste hier op quizlet vind, echt je story doet iets met me en je laat ons echt meeslepen in het verhaal.

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Ik heb heel veel hoofdstukken niet gelezen omdat ik het de afgelopen 4 weken niet normaal druk had, dat ik gewoon niet de tijd had om op Q te zitten. Maar het is nu weer een beetje rustig en ik kan niet geloven hoeveel deze story met me doet! Ik las je hoofdstukken en luisterde ondertussen naar Moments, en ik betrapte mezelf op huilen. Je hoofdstukken zijn zo ontzettend prachtig. Je hebt ongelofelijk veel talent en het zou zonde zijn als je hier niks mee doet. Ik ben helemaal weg van je story en vanaf nu zal ik weer elk hoofdstuk lezen. Of ik het nou druk heb met school of niet! <333

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    geen woorden voor (H)

    1 decennium geleden
  • Composure

    wow, zo mooi. (H)
    snel verder ajb (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen