Foto bij 029.

i know ik had hem gisteren beloofd maar met wat vertraging is het nieuwe deeltje er dan toch. Morgen komt er weer een nieuwe nu heb ik een feestje.

“Ok, lets start.” Iedereen begint te shotten. Na twee shotjes houden Olivia en Sarah het al voor gezien. Ook Liam stopt voor zijn vijf shotjes op zijn. Dus blijven Harry, Zayn, Louis en ik nog over. Na vijf shotjes stoppen Louis en ik ook, al is het bij mij meer op aandringen van de rest. “Yeey ik heb gewonnen van jou en jou en jou.” zeg ik met een dubbele tong terwijl naar Olivia, Sarah, Liam wijs. “Niet van mij.” Zegt Louis super vrolijk.
Uiteindelijk is de winnaar van het shotten Zayn geworden. “Yaay, leuk liedje laten we gaan dansen!” roep ik blij terwijl ik Olivia en Sarah meesleep de dansvloer op. Als we staan te dansen, ik ietwat wankelend, voel ik opeens twee armen om mijn heupen heen. Ik kijk achter me en zie dat Harry achter me staat. Ik glimlach en begin met mijn kont tegen hem aan te schuren. Zo staan we een tijdje totdat ik me omdraai en mijn lippen op die van hem plaats. Ik bijt zachtjes op zijn onderlip en meteen opent hij zijn mond en laat ik mijn tong naar binnen glijden. Hij beantwoord mijn zoen en al snel staan we wild te zoenen totdat Louis zijn vinger er tussen stopt. “Louis fuck off!””Ik wilde melden dat we wat drinken gaan halen willen jullie ook wat?” ik knik, pak Harry’s hand en wankelend lopen we achter Louis aan de trap weer op naar de VIP ruimte.
Als we daar aankomen zie ik dat de Olivia en Sarah ook al terug zijn. Zayn zit op de bank dronken met Olivia flirten. Het heeft niet veel nut omdat het er naar uitziet dat ze hem zo dronken alleen maar vervelend vind en ik moet lachen. “Waar lach je om?” vragen Harry en Louis in koor. Ik knik naar Zayn die nu heel nonchalant zijn arm om Olivia heen probeert te slaan. Waarbij zij op haar beurt een klein stukje meer opschuift richting Liam die aan de andere kant zit. Harry en Louis zien het ook lachen mee. Harry en ik gaan bij de rest op de loungebanken zitten terwijl hij vraagt wat we allemaal willen drinken. “Oke dus, vijf bier twee Bacardi Razz met Fanta en een Wodka cola?” vragend kijkt hij ons aan en we knikken allemaal. Even later komt hij terug met onze drankjes en als ze op zijn gaan de jongens de dansvloer op terwijl wij nog meer drankjes drinken. Na, ik denk een uurtje, komen de jongens terug met de melding dat we naar huis gaan. Omdat Olivia, Sarah en ik tijdens dat uurtje toch behoorlijk veel ophebben wankelen we alle drie nogal. Niall schiet snel Sarah te hulp door zijn arm om haar heen te slaan en haar te ondersteunen en Zayn doet hetzelfde bij Olivia. Dit keer slaat ze niet zijn arm weg maar pakt zelfs met haar ene hand zijn hand die om haar middel licht vast. “Haha en nu lukt het hem wel.” lachend wijst Louis naar het tafereeltje en Harry die zijn arm om mij heen heeft geslagen begint ook te lachen. Ik kijk een beetje schaapachtig voor me uit. Door de dronkenheid zit ik in een soort van waas en ik snap even niet meer waar ze het overhebben.
Uiteindelijk zijn we dan in het X-Factor huis. Harry doet de deur achter ons dicht en we staan nog maar met zijn tweeën in zijn “kamer”. ‘Harrrryyy.’kir ik terwijl ik met mijn vingers over zijn t-shirt ga. “Jaa?””Dank je wel.” En ik begin hem weer te zoenen. Al snel zoent hij me terug en ik trek aan de onderkant van zijn T-shirt. Heel even verbreekt hij de zoen om mijn shirt uit te doen en daarna begint hij me weer te zoenen.

Sorry als er spellingsfouten inzitten ik heb hem nogal snel geschreven omdat ik haast heb XD morgen komt er een nieuwe.
Reactiess?:D

Reageer (1)

  • giante25

    Whahaha....!! Mag niet veel drinken hé!(N)
    En Zayn die irritant aan het doen is xD

    Snel weer verder jhaa...!!??
    X (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen