Foto bij 145~

Laura PoV
Enkele dagen later, ongeveer een week..
Ik had Bill gebeld om hem te zeggen dat ik 's middags zou langskomen, samen met Gregory om de pakken te laten passen. Gewoon om zeker te zijn dat ze pasten. Het zou erg zijn als we dat pas op het laatste moment ontdekten, want eigenlijk waren ze nog niet klaar. Er moesten nog veel details aan genaaid worden, iets wat Gregory en ik nu alleen moesten doen. Thalia had zich terug getrokken uit 'het project'. Ik mistte haar, maar ik moest leren op mijn eigen benen staan, dat is wat iedereen rond me zei.
Mijn moeder was razend toen ik een paar dagen geleden pas om negen uur 's morgens thuis gekomen was. ze zei dat 4 uur misschien nog haalbaar was, maar dat tot negen uur feesten iets te veel was. Ik vertelde haar niet dat ik eigenlijk de hele tijd bij TOm geweest was. ik had met Bill en Georg gefeest, en was dan bij Georg blijven slapen, op de zetel. voor ze rare ideeën kreeg.. ze had zo geloofd in de verhalen van een tijdje geleden.
Sindsdien had ik geen van de jongens nog gezien of gehoord. Ik had gevraagd om Georg niet meer bij mijn draaitafel te laten, niemand eigenlijk om geen namen te moeten noemen. Tom had nog een paar keer gebeld, maar ik had niet opgenomen. Het maakte allemaal niet uit. Ik was bang dat hij te veel gedacht had van "onze nacht samen". Man, dat klonk zo verkeerd.. Maar hij had Barbara; hij zou mij niet moeten bellen. Hij had een vriendin, ik was alleen maar diegene die zijn kleren moest maken, een ex-vriendin, dat wel, maar met de nadruk op EX. Dit liep allemaal zo anders dan het zou moeten.
Ik kon diegene die ik in mijn buurt wou houden, niet bij me houden, omdat er altijd wel iets was dat ervoor zorgde dat we niet overeen kwamen. Ik kon nooit vrienden blijven op momenten dat ik dat wou. Neem nu Thalia als perfecte voorbeeld.
EN wanneer ik dan eens iemand uit mijn buurt wou, bleef diegene terug komen. OOk al wou ik het niet, ik kreeg die niet weg. En ook daarvan het ik het perfecte voorbeeld; genaamd Tom Kaulitz.
Ik wist niet helemaal meer wat te doen.

Reageer (4)

  • AngelicPower

    snel verder!! :D

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • xxkirsten

    Ja,, ik ben het eigelijk wel eens met Fluffyx (:
    Kan je dat niet ergens in je verhaal verwerken?? XD

    Snel verder<3

    1 decennium geleden
  • SingToMe

    ikke wel, geef tom nog een harde klap op zijn smoelwerk en kus hem dan om de pijn te verzachten :D
    goed plan, niet? ^^
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen