Foto bij 20. Alone with friends

foto hierboven is part of the story ^^

'Emma, word je zo wakker? Ik wil shoppen, en jij moet mee', riep James vanaf de andere kant van de deur. Taylor was weg. Hij was al een dag weg, ik miste hem nóg niet, maar dat zou snel genoeg gaan gebeuren.
'Ik kom eraan!', riep ik terug. James liep weg en ik hoorde hem praten met Jake.
Toen ik een halfuur later gedouched had en al mijn kleren fatsoenlijk aan had, kon ik naar de woonkamer.
'Er is post voor je', zei Jake. Ik keek hem verbaasd aan. post? Hoe kon iemand nou weten dat ik hier zat?
Ik pakte met nog steeds opgetrokken wenkbrauwen de enevelop van Jake aan. Het was roze. Ik kreeg een onheilspellend gevoel toen ik in het handschrift van mijn moeder mijn naam zag staan.
'Shit, als ze zwanger is - dan - dan.. - ik hoop niet dat ze zwanger is!', zei ik in mezelf.
'Wie?'
'Mijn moeder. Het is een roze envelop. Kon ze me niet gewoon even bellen?', vroeg ik, weer aan mezelf. Ik begon al boos te worden, maar ik had de brief nog niet gelezen. Jake scheurde de envelop voor me open met een mesje en ik haalde er een witte kaart uit.
'Godzijdank - ze is niet zwanger. Maar ze gaat trouwen!', riep ik verontwaardigd.
'Dat wist je toch al?', vroeg James. 'Tay zei al zoiets'.
'Ja, maar ik dacht niet dat ze het echt door zouden zetten! Ze word paniekerig als een man te close word. Over twee maanden. Dat is wel heel snel - ze kent hem nog maar kort'.
'Wat doe je eraan? Ben je zo klaar?', vroeg James ongeduldig. Ik knikte en stopte de brief in mijn tas.
'Kunnen we even bij Starbucks langs? Ik heb koffie nodig - anders word ik niet wakker'.
'Ik kan koffie maken', zei Jake. James schoot in de lach.
'James wil weg, dus ik moet gehoorzamen', zei ik.
'Bovendien kent ze jou kookkunsten inmiddels', grinnikte James. Jake keek hem semi-boos aan en slofte de keuken in. James trok me aan mijn arm mee naar buiten terwijl ik pogingen deed sorry te zeggen tegen Jake.
'Kom, op naar Starbucks!', riep hij opgewekt.

James zat over mijn schouder naar iemand te kijken, en luisterde absoluut niet naar wat ik zei. Ik had al een heel verhaal opgehangen over mijn moeder, haar vriend en Taylor. Hij zuchtte en 'mmm'-de op de juiste momenten, maar leek zich niet te interesseren.
'Oké, James! Hé, luister eens. ik heb mijn koffie op en - James! We kunnen gaan!', riep ik, in een poging zijn aandacht te trekken.
'Nog een beker halen?', stelde hij voor. Ik schudde mijn hoofd en liep het gebouw uit.
'Oké - ik kom al. Zag je hem? Hij was hetero, misschien wat voor jou?'
'Ik heb al iemand, dat is de reden dat ik bij jullie woon, schat', zei ik glimlachend.
'En hoe kon je zien dat hij hetero was?'
'Hij keek niet naar mij', zei James. Ik keek van onder mijn wimpers naar zijn gezicht.
'Dat méén je niet! Dus elke jongen die niet naar jóu kijkt is hetero?', riep ik. Hij knikte en ik barstte in lachen uit.
'Leuk hoor. Wacht - hier wil ik even naar binnen', mopperde hij, en hij pakte mijn hand en leidde me de zaak in.

Een week later kwam Jake thuis met een tijdschrift.
'Ik weet niet of je dit wilt zien, maar ik heb het toch maar meegenomen, je weet maar nooit', zei hij. hij gooide het blad op de tafel voor me en begon de boodschappen op te ruimen.
'Wat is het dan?', vroeg ik.
'Pagina 48. Er staat iets in over jou - en Taylor, en.. - Kijk zelf maar..' Ik keek hem argwanend aan en sloeg het tijdschrift open.
Daar, op bladzijde 48, stond een afbeelding van mij, daarnaast een afbeelding van Taylor en daarnaast een afbeelding van Selena Gomez. Tussen mij en Taylor stond een hartje, maar tussen Selena en Taylor ook. Onder het artikel zelf stond een foto van hen samen, en het leek inderdaad een behoorlijk recente foto.
'Wat is dit?', vroeg ik tegen niemand in het bijzonder.
'Shit. Dat is shit. Niet geloven hoor, het is vast niet waar', zei Jake, maar hij keek niet op.
Ik begon het artikel te lezen, en er stond in dat Taylor en Selena wel een heel intiem uitje maakten zaterdag avond. Hij zou haar al gekend hebben, en haar zijn tegengekomen op de set van haar nieuwe film, waar hij ging kijken omdat zijn neef er een rol in speelt.
Wij van de redactie vragen ons af wat er met Emma is gebeurd, zijn eerdere vriendin. Volgens onbekende bronnen zou ze omgekomen zijn, een paar weken geleden, maar andere getuigen hebben haar vorige week samen met Lautner een appartement binnen zien gaan. Dat zou betekenen dat ze nog leeft, dachten wij zo. Maar zou dat ook betekenen dat Taylor vreemd gaat? Niet erg netjes, vinden wij. Of is het misschien al uit? Misschien kon ze de druk niet aan, het zou zomaar kunnen. Taylor zelf wil geen commentaar geven. We wensen Selena en Taylor - of Emma en Taylor - veel geluk in hun relatie verder.
Ik lachte schaapachtig. Ik wist wel dat roddelbladen onzin schreven - ze hadden immers ook geschreven dat ik dood was. Maar toch had ik hierbij een raar gevoel. Hij wás weg. Het zóu kunnen dat hij genoeg van me had - ik had toch al niet kunnen geloven dat hij echt iets in mij zou zien. Ik mocht van mezelf niet zo zielig doen, maar ik kon het niet helpen. Selena zat in dezelfde wereld als hij - misschien had hij dat wel liever. Ik had niet eens door dat James naast me was komen zitten. Ik besefte het pas toen ik zijn hand op mijn been voelde wrijven.
'Trek het je niet aan, het is onzin', fluisterde hij. Hij gaf me een kus op mijn wang en ik glimlachte. Ik gooide het blaadje terug naar Jake.
'Vangen, Jake!', riep ik. Hij ving het tijdschrift handig op en gooide het in één beweging door naar de prullenbak.
Wát een onzin.
Maar geloofde ik mezelf eigenlijk wel?


I need ur help!
will you take a look at my profile and then answer the question?
thank u!
<3

Reageer (5)

  • Gotzeus

    snel verder(A)

    X

    1 decennium geleden
  • LuxuryRebel

    snel verder gaan anders: STA IK VANACHT NAAST JE BED!!!!!!ik ben HEEEEEEEL GEVAARLIJK x"D....

    XoX.

    1 decennium geleden
  • xJustHoldMe

    verder ajb. x

    1 decennium geleden
  • evaaaax

    snel verderr x

    1 decennium geleden
  • LovesMeNot

    OMG je moet hier echt snel mee veder gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen