Foto bij 024

sorry dat ik zo weinig schrijf mensen, probeer het echt maar heb het zo druk met school:(

Sharon POV
‘’Hey beautiful, wake up,’’fluistert een hese stem in mijn oor. Onwillekeurig begin ik te glimlachen. Zayn drukt een flinterdun kusje op mijn lippen. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en ga rechtop zitten. Zayn staat in alleen zijn boxershort voor de kledingkast. Genietend laat ik mijn blik over zijn lijf gaan. Zayn draait zijn hoofd naar me toe en ik verdrink in zijn ogen. Ik gooi mijn benen mijn bed uit en loop naar Zayn, die zich ondertussen alweer heeft omgedraaid. Op mijn tenen loop ik naar hem toe en ik sla mijn armen om hem heen. Met mijn vingers maak ik kleine figuurtjes op zijn blokjesbuik. Hij draait zijn hoofd naar mij toe om zijn lippen op de mijne te drukken. ‘’I love you so much,’’fluister ik in zijn oor. ‘’I love you more.’’ ‘’Not possible, I love you the most.’’ Zayn draait zich in mijn armen om en drukt zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn tong over mijn lip gaan en open gewillig mijn mond. Onze tongen spelen een passioneel liefdesspel met elkaar. Ik leg mijn handen in zijn nek en voel zijn handen op mijn onderrug branden. Een heerlijk gevoel trekt door mijn lichaam. We worden opgeschrikt door Liam die ons roept voor het eten. Teleurgesteld haal ik mijn lippen van die van Zayn af. Ik heb in een shirt van Zayn geslapen, die net over mijn kont valt. Ik besluit mijn joggingbroek aan te doen en Zayn trekt ook een joggingbroek aan. Hand in hand lopen we naar beneden, waar iedereen al zit. We schuiven aan en Niall valt meteen aan. Ik grinnik om hem.
Na het eten pak ik mijn nieuwe bikini, een skinny jeans, wit hemdje en mijn baseballvestje. Ik trek alles aan en loop naar de badkamer. Ik doe mijn haar in een staart en loop de slaapkamer weer in. Zayn heeft zich ook al omgekleed en we lopen samen weer naar beneden. Angela en Rebecca staan al beneden. Ik loop naar ze toe en meng me in het gesprek. Angela straalt helemaal als ze het over Niall heeft, zo leuk om te zien. Plots voel ik twee armen om me heen. Ik leg mijn handen op zijn handen en onwillekeurig glimlach ik. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en snuif zijn heerlijke geur op.
Als iedereen er is, lopen we naar auto’s. Zayn en Louis rijden. Ik ga naast Zayn zitten en achterin kruipen Harry en Rebecca. Angela, Niall en Liam gaan bij Louis in de auto. Zayn zet de radio aan en Rebecca en ik zingen luidkeels mee met We Found Love. Ik voel me echt heel gelukkig.
Na een kwartiertje rijden zijn we er. Als we een parkeerplaats hebben gevonden, springen we allemaal uit de auto. We pakken onze spullen uit de kofferbak en lopen luid kletsend naar binnen. Iedereen duikt een pashokje in. Ik heb mijn bikini al onder mijn kleren aan, dus ik ben snel klaar. Ik loop mijn hokje uit en leg mijn spullen in een kluisje. Zayn legt zijn spullen erbij en we doen het kluisje dicht. Als iedereen klaar is lopen we naar het zwembad. We gooien onze handdoeken ergens neer en lopen naar het water. ‘’SUPERMAAAAAAN,’’schreeuwt Louis terwijl hij in het water springt. Druipend komt hij weer boven, zijn haar hangt helemaal aan zijn gezicht. Harry en Liam springen er vrolijk achteraan zodat Niall, Angela, Rebecca, Zayn en ik nog op de kant staan. Niall duurt Angela erin, die gillend ondergaat. Ze komt weer boven en wil Niall boos aankijken, maar ze schiet in de lach. Niall springt vlak voor Angela het water in en slaat zijn armen om haar heen. ‘’Zullen we er met z’n drieën inspringen?’’ stelt Zayn voor. Hij gaat aan de kant staan en pakt onze handen. Rebecca en ik wisselen een blik en meteen weet ik wat ze bedoelt. Als Zayn springt, laten we vlug zijn handen los, zodat hij de enige is die springt. Zayn komt boven en kijkt ons verward aan als wij nog op de kant staan. Zijn kuif hangt helemaal voor zijn ogen wat er heel grappig uitziet. Hij trekt een pruillipje naar mij, waarop ik het water inspring en vlak voor hem land. Alleen Rebecca staat nog op de kant, niet van plan erin te springen. Ik zie Harry en Louis blikken met elkaar wisselen en naar de kant zwemmen. Rebecca ziet het ook en rent gillend weg, voor zover je kunt rennen op een natte zwembadvloer. Veel nut heeft het niet, want Harry en Louis hebben haar al snel weer ingehaald. Harry pakt haar handen en Louis haar voeten en zo dragen ze haar naar het zwembad. Rebecca gilt het uit als Harry en Louis haar heen en weer slingeren. Na een paar keer slingeren laten ze Rebecca los boven het water die gillend het water invalt. Proestend komt ze weer boven. Harry en Louis staan grijnzend op de kant en springen tegelijk in het water. Vlak voor Rebecca, waardoor ze een hele plens water in haar gezicht krijgt. Ze kijkt ze boos aan, maar houdt het niet lang vol als Harry haar begint te kietelen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen