sorry voor de fouten die er in staan ik heb dyslexie

De volgende dag word ik wakker gamaakt door Megan. " Wakker worden. Om 10 uur moet je klaar zijn voor de training",zegt Megan. "oke", zeg ik. Ik kom uit bed trek kleren aan en ga naar de eetzaal.

Na het eten gaan Ymor en ik naar de training. Als iedereen er is, gaan we trainen. Ik let niet echt op de andere tributen. Ik bemoei me ook niet met hun. Ze vermoorden me toch wel. Ik ga toch dood. "hey Lilly kun je ook nog lachen?",vraagt Ymor. Ik kijk achter me en kijk recht in Ymors gezicht. "wat is er Lilly?", vraagt hij als hij mijn gezicht ziet. "Ik weet het niet", zeg ik. "Ik denk dat ik mam en pap mis thuis ik zie ze nooit meer de kans dat ik dit overleef is zo klein. Ik ben niet sterk en ik kan niet vechten. Ik kan mezelf niet verdedigen", zeg ik. "Lilly, je gaat teminste niet alleen de arena in je hebt mij nog. Ik kan ook niet vechten en daarom moeten we trainen.", zegt hij. "Ja maar jij bent sterk ik niet.", zeg ik. "nou en we moeten het toch proberen. Proberen om te overleven.", zegt hij. "denk je dat we het kunnen overleven dan? Nou ja één van ons.", zeg ik. "Weet ik niet maar we moeten het proberen.", zegt hij. "Is goed."

Na een ongeveer één week zijn alle trainingen en de intervieuws voorbij. Vandaag gaan we de arena in. Ik hoop dat ik de eerste dag overleef. In de startkamer worden we klaar gemaakt om de arena in te gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen