Foto bij 8.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Daar lig ik dan. Alleen in een reusachtig bed van het hotel op Times Square. Natuurlijk waren er mensen door het dolle heen geweest toen ze ontdekte dat ik het was, ik had dan ook geen moeite gedaan om het te verbergen. Wat maakte het ook uit? Ik was zo snel mogelijk doorgelopen naar binnen zonder ook maar iemand een blik waardig te keuren. Er was niks anders geweest waar ik heen kon nu Ali me had weggestuurd. Wat moet ik hier eigenlijk nog? De enige reden dat ik hier ben is voor haar en Mike. Daar kan ik nu niet meer komen. Wat bezielde me eigenlijk om haar te dwingen antwoord te geven op mijn vraag? Waarschijnlijk gewoon de vermoeidheid, omdat ik daar de hele nacht heb gezeten met Ali op mijn schoot en de halve ochtend. Het is nu alweer twee uur in de middag en ook al ben ik doodop, het lukt me gewoon niet om in slaap te komen. justinbieber: So tired, but can`t sleep. I hope that i fall asleep soon and when i wake up everything will be alright. Let`s all #prayformike
Ik ga automatisch naar het nummer van Ali en druk erop. Ergens wil ik haar zo graag smsen en mijn excuses aanbieden, maar ik weet ook dat het nu geen zin zal hebben. Deze keer heb ik haar echt gekwetst en is ze echt boos. Zelfs ik vind mezelf een asshole als ik er langer over nadenk. Toch merk ik dat mijn ogen steeds meer dichtvallen en na een lange tijd piekeren vallen ik dan toch eindelijk in slaap. Een eindeloze slaap zonder nare dromen over Ali of Mike.

Wanneer ik wakker word is het twee uur in de nacht. Buiten is het donker op alle verlichtingen van Times Square na dan. Twijfelend over wat ik zal gaan doen blijf ik in het bed liggen. Al snel besloot ik gewoon vast naar Belfast te gaan en daar de komende vijf dagen rond te hangen. Ik vraag Selena gewoon of ze ook al komt, die heeft vast niks te doen. Behalve dan dat Victoria nog bij haar thuis is, evenals Ryan en Chaz. Maar die zullen allemaal ook ooit weer weg moeten, dus waarom nu niet. Verder heb ik haar op dit moment gewoon even nodig als vriendin. Dus meld ik aan Scooter dat ik ga vertrekken vanaf New York. Sms naar Selena dat ik alvast vertrek en of ze ook snel komt en sms mijn moeder om haar te vertellen dat alles goed met me is. Bij de receptie betaal ik voor de kamer en neem dan de taxi naar het appartement in New York. Hier pak ik verschillende spullen die ik nodig zal hebben in Belfast. Aangezien ik helemaal niks heb meegenomen uit Los Angelos en behalve mijn mobiel dan ook helemaal niks heb. Ik blijf hier ook nog een uur hangen om mijn Iphone op te laden. Het eerste vliegtuig dat ik kan nemen vertrekt toch nog niet.

Op JFK aangekomen is het erg rustig. Dit keer heb ik me echter wel goed vermomd. Alle fans is nu niet echt waar ik zin in heb. Eigenlijk heb ik ook totaal geen zin in de EMA`s. Nergens heb ik zin in. Ik ben nogal eenzaam op dit moment en er is niemand met wie ik erover kan praten. Best logisch als je eenzaam bent. Voor deze ene keer voel ik me echt verschrikkelijk rot, iets waar ik bijna nooit last van heb. Het duurt niet lang voor iedereen het vliegtuig in mag en ik ben dan ook een van de eerste die zit. Eerst kloot ik wat met mijn mobiel en doe dan mijn oortjes in met de muziek aan. De tijd tikt langzaam voorbij en het lijkt eeuwen te duren voordat iedereen zit. Op het laatste moment besluit ik toch dat ik niet zonder haar kan. In elk geval niet zonder haar te berichten over alles wat er gebeurd is. Dus zoek ik haar nummer opnieuw en whatsapp. Lieve Ali. Ik vlieg nu alvast naar Belfast, maar voor ik dan echt weg ben wil ik je toch even laten weten dat je altijd ook mag komen. Het spijt me, van de dingen die ik je gevraagd heb. Dat was niet eerlijk van me. Het spijt me echt en ik weet dat ik dit verdiend heb. Ik mis je Ali. Ik ga ervan uit dat als je niks laat horen je ook niet meer naar de EMA`s komt met me. Ik hou van je. x Justin.

Voor iedereen die mijn nieuwe verhaal nog niet leest: echt gaan doen! Ik beloof jullie dat het de moeite waard is!
Kudo als je wil dat Ali naar Belfast komt en Justin vergeeft! xx

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen