Foto bij - 111 -

- Luna -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Tolstoy

    FINALLY! THA CONFRONTATION WE'VE ALL BEEN WAITING FOR

    en Fie btw, in het vervolg moet je mijn gewoon even komen uitschelden voror Filthy muggle, of gewoon voor stomme trut omdat ik op het vorige hoofdstuk niet eens gereageerd heb en je hier zo lang moet wachten op een reactie en deze niet bijster lang wordt door die stomme examens.

    Ik hoop eerlijk gezegd dat ze hem eerst even goed gaat uitkafferen maar dat is waarschijnlijk tevergeefse hoop. Waar ik wel op hoop -en wat jij hoogstwaarschijnlijk wel waar gaat maken- is dat Roxanne en George een koppel gaan worden. -Naah, just kidding (joehoe), though, It would be nice- Nee, waar ik op hoop is drama, yes, thát kind of drama and lots of it.

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Eindelijk! Draco en Victoria weer samen in één kamer. Eindelijk, eindelijk, eindelijk (:
    Haha, ik vind Draco wel geniaal ^^ Om eerlijk te zijn vind ik Daphne en Astoria dat ook, hoe gestoord die twee meisjes ook mogen zijn. Geef toe, ze zijn geniaal ^^ Tamara vind ik ook wel oké, op het punt na dat ze creepy is. En Roxanne is natuurlijk geniaal, nog genialer dan Draco, Daphne en Astoria samen. Roxanne is even geniaal als Loena is (: Oh god, wie vindt Loena nu niet leuk?
    En ik wil het vervolg, en wel nu! Ik wil weten wat Draco en Victoria gaan doen, oh, ik ben echt super nieuwsgierig.
    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen