Foto bij Juultje- Harry

POV Juultje

WARNING!!
hij is 16+ maar ik faal in 16+ dus dan weet je het XD

Er valt een traan op mijn arm. Zorgvuldig veeg ik hem weg. Ik zucht en ga op een bankje zitten. Hopeloos kijk ik naar de zwarte lucht, naar de sterren. ‘Juultje? Ben jij dat?’ hoor ik Harry vragen. Ik krijg kriebels in mijn buik van zijn stem. Ik schraap al mijn moed bij elkaar en kijk Harry in zijn ogen. ‘Waarom huil je?’ vraagt hij bezorgd en hij komt naast me zitten. ‘Ik mis mijn huis gewoon. In Nederland. Mijn eigen bed,’ zeg ik verdrietig. Harry knikt en kijkt me lief aan. Ik ontplof vanbinnen van verliefdheid. Snel kijk ik weg, ik wil niet dat hij iets merkt. ‘You don’t know you’re beautiful,’ klinkt Harry’s mobiel. ‘Wie?’ vraag ik. ‘Nikki,’ zegt hij. Teleurgesteld leun ik naar achter. Waarom is zij Harry’s vriendin en niet ik? ‘Maar ze kan wel even wachten,’ zegt hij en hij glimlacht weer. Ik glimlach terug. ‘Ik moet even plassen,’ zegt Harry en hij loopt weg. Zijn mobiel ligt nog op het bankje. Vlug pak ik hem en kijk bij zijn berichten. ‘Van: Liam Payne. Bericht: je moet hiermee stoppen. 1 van hen komt erachter! x’

Ik word nieuwsgierig en kijk bij verzonden berichten.

‘Aan: Liam Payne
Bericht: Nee, ik vind Nikki niet leuk, maar ze is mijn vriendin om Juultje jaloers te maken… x’

Ik geloof mijn ogen niet. Ik hoor voetstappen en snel leg ik Harry’s mobiel terug. ‘Juultje, ik…’ begint Harry, maar hij komt niet verder omdat ik naar hem toe loop en mijn lippen op de zijne druk. Verbaasd beantwoord hij mijn kus en hij doet zijn mond open. Ik volg en langzaam word onze zoen vuriger. ‘So, hoe is het met Nikki?’ onderbreekt Zayn ons. Ik voel dat ik bloos als Harry me loslaat. Harry zelf glimlacht naar Zayn en Zayn loopt weer door. ‘Waar waren we?’ vraagt Harry met een glimlach en hij zoent me weer.

‘Waar wou je me over spreken?’ vraagt Nikki aan Harry. Harry loopt naar me toe, pakt mijn hand en trekt me naar Nikki toe. ‘Hierover,’ zegt hij en hij wijst naar mij. Nikki trekt 1 wenkbrauw op en zegt: ‘hoezo?’ Harry buigt voorover en zoent me lang en teder. Als hij me loslaat is Nikki rood van woede. ‘Bitch!’ schreeuwt ze tegen me en ze slaat me keihard in mijn gezicht. Dan rent ze huilend weg. ‘Heel je wang is rood,’ zegt Harry bezorgd. ‘Het spijt me zo!’ Hij kust mijn hele wang onder en komt steeds dichterbij mijn mond. Als zijn lippen bijna op de mijne zijn zegt hij: ‘waarom ben je zo zoet en zacht?’Hij heeft het dus tegen mijn lippen. Hij zoent me en ik beantwoord zijn zoen meteen. Hij duwt me achterover, zodat hij bovenop me ligt, op zijn bed. Ik voel zijn stijve door zijn broek heen. Ik trek Harry’s shirt over zijn hoofd en hij begint de knoopjes van mijn blouse los te maken. Als we uiteindelijk naakt op het bed liggen, doet Harry een condoom om. Glimlachend loopt hij weer naar me toe en zoent me, terwijl hij op me ligt. Ik ril even als hij bij me binnenkomt.

Reageer (2)

  • HarrysWife

    En jij suckt?
    Kiend, ik had zoiets niet verwacht, maar ik heb erger gelezen, dus stel je niet aan! ;p

    leuke shots!!
    Als je je verveelt mag je er wel weer een keertje eentje voor mij schrijven??

    Xxxxx

    1 decennium geleden
  • BlameRenske

    WHAZHAHAH, omg, sorry, ik lach je niet uit ofzo, maar omg, Olga. Dit had ik echt never van jou verwacht xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen