Foto bij 8.4 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik staat doodmoe voor me uit naar de open deur van de kamer. Het is rond vier uur in de nacht en ik weiger me te verplaatsten of Mike alleen te laten. Het smsje van Justin heeft me aan het denken gezet. Ik mis hem ontzettend hier naast me, maar aan de andere kant ben ik kwaad op hem. Ook al heeft hij zijn excuses aangeboden. Via een sms, dat wel. En vervolgens is hij gewoon naar Belfast vertrokken. Misschien is dat ook wel het beste wat hij kon doen, nu hij hier niet meer welkom was. Natuurlijk vond hij het ook nog nodig om een Trending Topic te starten op Twitter: #prayformike. Ik kan toch niet eeuwig boos op hem blijven. Het allerliefste zou ik nu naar hem toe gaan in Belfast. Want hoe boos ik ook even was, ik kan hem niet zomaar aan de kant zetten en vergeten. Zo`n stomme ruzie moet niet genoeg zijn om alles tussen ons te verpesten. Dat zou Mike ook niet willen. Alleen nu moet ik hier blijven en wachten tot Mike wakker wordt. Of dood gaat, deze gedachte maakt me somber. Gelukkig gaat tot nu toe alles goed met hem, maar het is nog niet voorbij. Hoewel de kans al groter is dat hij er goed uit komt. Zo ken ik hem weer. Grote sterke Mike.
Mijn ogen worden groot als ik zie wie er in de deuropening staan. 'Ali popje. Gaat het een beetje?' Ik veeg een verdwaalde traan van mijn wang en druk het smsje van Justin weg. Ik kom overeind en loop naar de twee meisjes. Beide slaan ze hun armen om me heen. ´We hebben je echt gemist´, zucht Myra. ´En toen kwam dat hele gedoe in het nieuws´, voegt Liz eraan toe. Ze duwen me terug richting de stoel en met ze drieën proppen we ons op de ene stoel. 'Dus vertel eens. Hoe zit het tussen jou en Justin Bieber', lacht Myra plagend. Maar ik ben niet echt in de stemming om te lachen. 'Slecht', gooi ik eruit. 'Ik heb hem gistermiddag weggestuurd en ik was zo boos op hem. Nu is hij naar Belfast en hij wilde dat ik met hem meeging naar de EMA`s en naar Europa. Hij wilde Parijs en Amsterdam laten zien, toen werd ik boos. Nu is hij weg en hij stuurde een smsje dat het hem spijt. Dat hij me mist en van me houdt', ratel ik aan een stuk door tot Liz me onderbreekt. 'Dus het is waar', klapt ze blij in haar handen. 'Waauw', zucht Myra. 'Niet zo wauw', zeg ik er droog achterna en ze schieten beide spontaan in de lach. 'Wat doen jullie hier eigenlijk? Het is vier uur in de nacht', vraag ik dan. 'We hoorden dat Justin in de stad was', begint Liz. 'En toen zagen we alles op Twitter over Mike', voegt Myra eraan toe. 'Kon niet missen', sluit Liz dan af. 'Vullen jullie elkaar de hele tijd zo aan', giechel ik. 'We zijn één geworden sinds jullie vertrokken zijn', grinnikt Liz terwijl ze een arm om Myra slaat.
Een paar minuten kijken we zwijgend naar Mike. 'Komt het wel weer goed met hem', vraagt Liz dan. Ik zie dat ze ruw een traan weg veegt met de rug van haar hand. Ik knijp even bemoedigend in haar schouder en zie dan dat ook bij Myra de tranen in haar ogen staan. 'Jongens niet doen. Nu maken jullie mijn ook aan het huilen', zeg ik woest knipperend. Het sms-geluidje van mijn mobiel laat zich horen. Hé liefje. Ik vertrek nu bij Selena vandaan. Die gaat naar Justin in Belfast. Dat heeft hij je toch wel verteld. Chaz, Ryan & Sel willen jullie ook nog even veel sterkte wensen. Veel plezier met Justin in Belfast en tot snel in New York x Viciee . Myra en Liz die over mijn schouder meelezen zien dat ik het moeilijk heb met dit smsje. Zeker omdat ik helemaal niet met Justin onderweg ben naar Belfast. 'Ali je bent gek. We weten allemaal hoe dol je bent op Justin. Ga hem gewoon achterna', zegt Liz dan dwingend. 'Maar Mikie dan', sputter ik tegen. Ik kan hem toch niet hier achterlaten? Hij heeft me nodig, meer dan Justin. Maar misschien heb ik Justin wel nodig? 'Alsof Mike het goed zou vinden dat jij hier sip zat te doen kneus. Ga nou maar'.

Wiehoeee, zou ze het doen? Pfoeee met veel moeite heb ik tijd gemaakt om even te schrijven. Ik heb het echt te druk de laatste tijd. Nu nog even schrijven aan mijn andere verhaal! xx

Reageer (8)

  • Nialldos

    Nee ze moet bij Mike blijven! Straks gaat hij dood en dan is ze er niet bij.
    Of hij wordt wakker en denkt dat ze niet om hem geeft. :(
    Hij is er toch ook altijd voor haar? #teammike

    1 decennium geleden
  • niggarauhl

    HUP Alisha ga naar Justin toe & ik ben blij dat je even tijd hebt gemaakt om te schrijven (:

    1 decennium geleden
  • ZaynPayne

    snel verder! je schrijft echt fk goed <33

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    ze moet hem achterna gaan <3

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    idd ga hem achteraan ..
    ik zou het wel geweten hebben hoor ;$$$
    snel verder .333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen