Foto bij 025

Liam en Louis doen een wedstrijdje baantjes trekken en Liam ligt dik voor, Niall en Angela zijn de hele tijd al te vinden bij de glijbaan net als Harry en Rebecca. Zayn en ik dobberen wat in het water. Onder water pakt bij mijn handen en kijkt me diep in mijn ogen. ‘’Ik hou zo veel van je. You are my world,’’ fluister Zayn naar me waarna hij zijn lippen op de mijne drukt. Ik sluit mijn ogen en ga helemaal op in de zoen. Onze lippen bewegen perfect op elkaar en een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Het is gelukkig rustig in het zwembad, dus we worden niet gestoord. Ik voel zijn tong over mijn onderlip gaan en open gewillig mijn mond. Onze tongen spelen een liefdevol spel met elkaar en onze vingers verstrengelen zich met elkaar. Zo staan we een hele tijd totdat iemand water in onze gezichten spettert. Ik hoor aan de lach dat het Louis is, het zal ook eens niet. Langzaam trek ik mijn hoofd terug, terwijl onze vingers nog steeds verstrengeld zijn. ‘’Tomlinson,’’zeg ik dreigend waarop Louis heel snel wegzwemt. Ik laat Zayn los en zwem erachteraan. Louis is niet zo’n snelle zwemmer, dus ik heb hem al snel ingehaald. Dreigend ga ik voor hem staan en kijk hem uitdagend aan. Ik zet mijn armen in mijn zij en maak me zo groot mogelijk. Ik ben alsnog een stuk kleiner dan Louis, maar toch. Ik besluit Louis te straffen door hem de kieteldood te geven. Langzaam loop ik op hem af en zet mijn handen in zijn zij. Ik begin te kietelen waarop Louis spastisch begint te spartelen. Ik lach gemeen en blijf doorkietelen. Ik hoor dat er iemand aan komt gezwommen, maar ik kijk niet op. Naast mij doemt Harry op. ‘’Schat, hoe kun je MIJ nou kietelen?’’ zegt Louis quasi-verontwaardigd als Harry mij begint te helpen. ‘’Je weet toch dat ik van je hou,’’zegt Harry terwijl hij naar Louis knipoogt. Ik grinnik om hun maar blijf doorgaan met Louis kietelen. Zo gemakkelijk kwam hij niet van mij af. ‘’Ge- ge- genade,’’proest Louis het ondertussen uit. ‘’Sorry, ik hoorde je niet zo goed?’’ Louis kijkt me donker aan waarop ik in de lach schiet. Louis ziet zijn kans en rukt zich los uit mijn greep die was verslapt. Zo snel als hij kan, zwemt hij weg. Ik besluit hem maar te laten gaan, ik pak hem vanavond nog wel terug, en zwem samen met Harry rustig naar de rest. Iedereen zit bij de plek waar we onze handdoeken neer hebben gelegd en Harry en ik lopen er ook naartoe. ‘’Nialler had honger,’’zegt Liam als verklaring. Ik schiet in de lach, die jongen heeft altijd honger. Ik zet me naast Zayn neer en pak een koekje uit de rol die me wordt voorgehouden. Af en toe zend ik een dreigende blik naar Louis.
We lopen met zijn allen weer naar de zwembadrand. Harry en Louis springen hand in hand het water in wat een gejoel van de andere jongens oplevert. Als Harry bovenkomt, ziet hij er echt uit als een baby Tarzan. Angela, Rebecca en ik springen met z’n drieën achter Harry en Louis aan, waarna Liam, Niall en Zayn ons volgen. We besluiten met zijn allen naar de glijbanen te gaan en ik ga in de rij staan voor de lichte. Angela, Niall en Harry gaan ook in de lichte en de rest gaan in de donkere.
Het is ondertussen al 5 uur en het zwembad gaat zo sluiten, dus we besluiten ons maar weer te gaan omkleden. Ik pak mijn shampoo en loop naar de douches. Ik was mijn haar en mijn lichaam, doe een handdoek in mijn haar en loop naar de kluisjes. Ik leg al mijn spullen in een hokje neer en wil de deur dichtdoen als Zayn naar binnensluipt. Ik wil iets zeggen maar hij legt zijn vinger op mijn lippen. Hij doet de deur op slot en voordat ik ook maar iets kan zeggen voel ik zijn lippen al op de mijne. Een rilling trekt door mijn lichaam heen. Onze zoen verandert al snel in een passionele tongzoen.
‘’Sharon en Zayn zijn jullie ook nog een keer klaar?’’ horen we Louis ongeduldig vragen. Ik voel mijn wangen roodkleuren, ik had niet eens door dat we hier al zolang zo stonden. Ik trek mijn hoofd terug en besluit me aan te gaan kleden. Zayn bijt op zijn onderlip, wat er onwijs sexy uitziet.

Reageer (2)

  • XSanneLovex

    hij is zooo sexy als hij op zn lip bijt :$
    snel verder!!<333

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Sexy weer! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen