Foto bij 151~

Bill en tom --> Zoek de 7 verschillen (misschien zijn het er een stuk meer)

Laura PoV
Ik Was van dienst die avond, in de disco waar ik werkte. Ik was de laatste tijd gelukkig niet te veel moeten gaan werken, anders zou de kledij van de jongens nooit meer afgeraakt zijn. Ik zuchtte... ik wist dat Bill een paar keer gebeld had na vanmorgen, maar ik had het 'per ongelijk' niet gemerkt.
Rond een uur of 4 werd ik afgelost door een collega-DJ. Ik nam van de gelegenheid gebruik om snel nog een beetje te drinken. Sinds ik met de jongens op stap geweest was, was mijn drang naar Alcohol weer toegenomen. ik kreeg een SmS van Bill, omdat ik niet opnam. AUB Heb je Tom nog gezien? Ik heb al meer dan 6 uur niets meer van hem gehoord! hij neemt zijn telefoon niet op!! ik ben bang, Laura, is er iets gebeurd? geen liefs van Bill, geen hoi! nee, het was heel erg duidelijk dat hij bezorgd was. Ik wou juist Sms'en dat ik hem niet gezien had, toen ik hem dacht te zien lopen. Alleen liep hij de verkeerde kant uit, naar de plaats waar de meesten niet heen gingen. Het was alleen personeel toegestaan om naar het Dak te gaan. Voor ik Bill zou gaan zeggen dat ik Tom gevonden had, zou ik misschien eerst beter checken. Het zou erg zijn om Bill nu gerust te stellen, om dan een paar minuten later te moeten bellen om te zeggen dat het hem toch niet was. Maar het zou me verbazen. Hoe erg ik het ook vond, Tom viel overal op voor mij. Ik vond hem overal, hoe groot de groep ook was.
Zelf als het Tom niet was, was het toch de moeite om naar boven de lopen. misschien kon ik dan nog een sigaretje opsteken, nog zo'n slechte gewoonte, en ik ben nog maar 18. Ik liep de trappen op, hoger en hoger.Was diegene voor mij echt zo snel naar boven gelopen. Raar, ergens deed dit me denken aan het clipje van Spring nicht/Don't Jump... EN daarom liep ik zonder reden, een beetje sneller...

Reageer (3)

  • AlreadyGone

    Please, héél snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Tom mag niet springen!
    Dus ze moet noooooooooog sneller ;p
    en jij ook sneeeeeeel verder ;d

    1 decennium geleden
  • LaLaLaLovely

    Ik haat cliffhangers! D:
    Je schrijft echt super en dit verhaal is zó verslavend!
    Ga je alsjeblieft snel verder? <3
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen