Foto bij escape

mensen, ik wil echt wel een paar reacties krijgen. bij 4 reacties ga ik verder !!!
x

Een week zat ik hier. Narcissa bracht me mijn eten. Morgen moest ik ontsnappen anders kon ik niet naar school gaan. Maar hoe?
Geklop klonk op mijn deur en een stapeltje pannenkoeken werden door het luikje geschoven. Er lag een briefje op het stapeltje. Het was van Lucius.


Hey liefste schat,
ik vind het echt onterecht wat je vader je aan doet. Hij wilt je heir echt opgesloten houden maar je raam is open. Ik heb er gisteren een los slot op gezet. Spring en vanavond uit want dan is er vergadering en je mag niet aanwezig zijn. Ga in wolfgedaante naar Kings Cross. Draco wil je ook nog eens spreken. Succes.
Lucius en Narcissa


Zo geschreven zo gedaan. Het raam zat inderdaad niet op slot. Katten komen toch altijd op hun poten te recht. Nu de test met de wolf. Het gestommel was beneden begonnen en verschillende mensen begonnen te praten. Bellatrix was duidelijk te horen. Er waren voetstappen op de trap te horen. Nu of nooit. Ik veranderde en sprong naar beneden. Uit het terrein wou ik verdwijnselen toen een luide kreet uit mijn torenkamer te horen was. Als de bliksem maakte ik me uit de voeten. Uiteindelijk aan Kings Cross aangekomen zocht ik het perron. Er liepen nog een paar verdwaalde reizigers rond. Ongezien sloop ik door de poort. De trein stond al klaar. De laatste wagon was niet op slot. Ik nestelde me in een kamer en viel op de zetel in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen