Ik typ dit nu op mijn iPod dus sorry voor de spelfouten!

De zoen wordt steeds wilder en ik trek ook mijn shirt uit. Daarna wil ik met mijn handen zijn broek ingaan maar opeens houdt hij me tegen. "Lucy nee.""maar harrrryyy."" Lucy je bent dronken, ik ga daar geen misbruik van maken.""ik ben niet dronken, ik kan nog een rechte lijn lopen kijk maar." Ik begin voetje voor voetje een streep door de kamer te volgen met mij armen allebei uitgestoken voor evenwicht. "Lucy vergeet het je zwalkt helemaal. Ik ga nu echt geen misbruik maken van de situatie.""Dan niet!" Boos begin ik de kleding die ik nog aanheb uitte trekken om ze daarna te verwisselen voor een groot slaapshirt. Het gaat allemaal niet heel handig doordat ik dronken en boos ben en ik val dan ook om als ik mijn panty probeer uit te trekken. Als ik het slaapshirt aanheb ga ik nog snel naar de badkamer om mijn tanden te poetsen, mijn make-up verwijder ik morgen wel. Daarna loop ik terug naar de slaapkamer waar ik in Harry's bed ga liggen. Veel nut heeft het toch niet om nu naar huis te gaan. Als ik in zijn bed lig zie en voel ik alles draaien. Pff waarom moest ik ook alweer zoveel drinken dit draaiende gevoel is zo klote.
Een tijdje later voel ik hoe Harry naast me komt liggen en hij me een kus op mijn wang geeft. "Weltrusten Luc." mompelt hij. Ik geef geen antwoord en blijf boos met mij rug naar hem toegedraaid liggen. Eerst doet hij of hij me wilt om me daarna keihard af te wijzen en nu gaat hij opeens weer lief lopen doen? Ja later. Ik voel me echt enorm afgewezen op dit moment. Alsof hij me totaal niet sexy vindt ofzo. " Dan niet." hoor ik zuchtend naast me vandaan komen. En nog geen minuut later een rustige ademhalig als blijk dat hij slaapt. Ondertussen lig ik nog wakker, ik kan niet slapen door het draaierige gevoel en het feit dat hij me gekwetst heeft. Uiteindelijk na een halfuurtje of zoiets wordt het draaierige gevoel dan toch minder en val ik uiteindelijk in slaap.
De volgende ochtend wordt ik wakker doordat ik enorm misselijk ben. Kut, ik moet kotsen. Ik ren met mijn ene hand voor mijn mond en mijn andere op mijn buik richting de badkamer. Eenmaal bij de wc aangekomen gooi ik meteen alles eruit. Ik voel hoe mijn haar opeens wordt vastgehouden zodat er geen kots inkomt en even later wordt er een bekertje water voor mijn neus gehouden. Ik neem een slokje van het water. " Thanks." meer kan ik niet zeggen want ik voel weer een lading naar boven komen. Als ook dit eruit is pak ik rillerig het glaasje water weer. "Gaat het weer een beetje?" Ik zie zijn prachtige groene ogen bezorgd naar me kijken. "I guess.""Gelukkig maar, neem even een douche en fris jezelf op, we gaan straks met zijn allen ontbijten." ik knik instemmend en loop dan wankel naar douche. Ik hoor hoe hij de badkamer weer verlaat en ik kleed me uit en zet de douche aan. De warme douche voelt heerlijk aan op mijn bonkende hoofd.
Tijdens het douchen denk ik na over afgelopen nacht. Misschien had hij wel gelijk en was ik inderdaad te dronken. Zou ik hetzelfde hebben gedaan als ik nuchte was geweest? Ik denk het niet, dus daar had hij wel een punt/ maar dan nog de vorige keer, toen ik hem ontmoette, had hij er geen problemen mee. Althans i guess, je wordt nou eenmaal niet zomaar naakt naast iemand wakker. Allerlei tegenstrijdige gedachten komen in mijn hoofd op maar uiteindelijk besef ik wel dat hij gelijk had. Ik zet de douche uit en wikkel een handdoek om mijn natte blonde haren. Daarna pak ik er nog een om de rest van mijn lichaam mee af te drogen. Als ik daarmee klaar ben en schone kleren wil aandoen besef ik dat ze niet in de badkamer liggen, sterker nog ik heb niet eens schone kleding bij me. Snel wikkel ik de handdoek op mijn lichaam voor ik Harry's kamer weer inloop om te vragen of ik kleding kan lenen. "Haz?""Jaa?""Ik heb geen schone kleding hier besef ik net.""Astjeblieft." zegt hij terwijl hij me een keurig opgevouwen setje schone kleding van mezelf geeft."Huh? Hoe kom je hieraan?""Sarah bracht ze langs, schiet je op de rest zit te wachten."
Ik loop met het stapeltje kleding terug de badkamer in. Ik moet Sarah hier echt even voor bedanken vanmiddag. Zo'n tien minuten later ben ik dan helemaal klaar en lopen Harry en ik samen naar beneden waar de rest al op ons wacht.
ik eis reacties (:

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen