Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 16 Melanie

Stilletjes luister ik naar de legendes. Het zijn prachtige verhalen en zodra ze af zijn gelopen besluit ik de verlegenheid weg te stoppen. Samen met Seth loop ik naar de 6 pannen met chips die er staan en ik frons even. “Eten jullie zoveel?”Jep” Ik grinnik om zijn droge antwoord en hij neemt meteen een hele pan mee met chips. “Het is een wolvending,” grijnst hij naar me en gaat zitten. “Als je maar wat voor mij overlaat,” grom ik en loop maar achter hem aan.

In plaats van tussen hem en Leah in te zitten ga ik juist aan de andere kant zitten. Bij Jacob. “Ah..chips,” grijnst hij tevreden en pakt een hele hand. “Dames eerst,” plaag ik en hij lacht even. “Het is de wet van de natuur hier kleintje” Hij woelt door mijn haar maar ik duw hem met een lachje weg. Hij gromt even en begint me te kietelen waarop ik het uitproest. Maar ons gezellig onderonsje wordt verstoord door Seth.

“Eline,” roept hij ineens en springt op om naar Eline toe te rennen en haar te knuffelen en kusjes te geven. We rollen even met onze ogen. Ofcourse. Jacob heeft me los gelaten en ik zit iets dichter tegen hem aan dan net. Hij slaat een arm om me heen en ik glimlach tevreden terwijl ik mijn hoofd tegen zijn schouder aan leg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen