Foto bij W79

Sorry dat het zo lang duurde :S
Ik had eerst last van mn pols (die sinds deze week eindelijk weer min of meer in orde is), dan examens, dan was ik een week ziek en mocht van mn moeder ni op Q, en nu zit ik doordat ik ziek was zó erg achter met huiswerk dat ik eigenlijk nog geen tijd heb
Maar goed, ik vond dat het héél dringend tijd werd om nog een stukje te posten, al is het behoorlijk saai...
Ik doe mn best om zo snel mogelijk nog een stukje online te zetten.

“Hallo allemaal”, zei de raad, toen Bloom, Flora en Faragonda binnenkwamen, de anderen leidend.
“Hallo”, zei iedereen, hoewel Mike en Vanessa doodsbang waren.
“Kunnen jullie even uitleggen wat er juist gebeurd is?”, vroeg de voorzitter.
“Jij eerst, Stella”, zei Faragonda, en zette haar met haar gezicht naar de raad. Stella vertelde alles wat er gebeurd was.
“Klopt dat, Bloom?”, vroeg de voorzitter.
“Jazeker”, knikte Bloom.
“Goed. En deze nacht, wat is er dan gebeurd?”
“Nou”, begon Erandor. Hij zette een stap naar voren, dacht hij, maar hij stond met zijn rug naar de raad. Flora draaide hem glimlachend om. “De Trix kwamen binnen toen wij rustig met elkaar aan het praten waren. Wij kennen elkaar amper, maar we hebben hen een kamer aangeboden aangezien het de pleegouders van onze toekomstige schoondochter zijn. De Trix kwamen dus binnen en we merkten het redelijk laat. Aangezien Blooms ouders geen enkele vorm van magie bezitten, lieten we hen eerst naar hun kamer vluchten voor we zelf wegrenden. Uiteindelijk dreven ze ons in het nauw in onze kamer, of toch twee van hen, terwijl de derde naar Mike en Vanessa was. Iets later kwam ze terug met de mededeling dat ze al met die twee idioten, zoals ze hen noemde, had afgerekend. Wij vreesden het ergste, en waren bang dat het nu onze beurt was. Ze stopten ons in een blok ijs en maakten ons blind.”

“Heeft nog iemand daar iets aan toe te voegen?” Mike, Vanessa en Samara schudden hun hoofden. Bloom deed echter een stap naar voren.
“Ja, ik.”
“Jij was er toch niet bij?” De voorzitter was verbaasd.
“Niet letterlijk inderdaad”, ging Bloom akkoord. “Maar ik had vannacht een nachtmerrie. Geen gewone nachtmerrie, maar ik heb exact gedroomd wat koning Erandor daarnet heeft verteld. Bovendien hebben we hen vanochtend hetzelfde gevonden als de Trix hen in mijn droom hebben achtergelaten.”
“Interessant”, glimlachte de voorzitter. “Maar aangezien het om iets eenmaligs gaat, dat dromen van jou, denk ik niet dat we daar nu veel mee kunnen doen. Als je echter nog zo’n voorspellende droom hebt moet je dat zeker melden.” Bloom knikte. “Nou goed, zijn er nog andere nieuwe getuigenissen?”
“Nee”, zei Faragonda kalm.
“Goed. De raad gaat nu overleggen. Of nee, stuur eerst de Trix naar binnen.” Faragonda knikte en iedereen liep naar buiten. De Trix gingen naar binnen.

Reageer (5)

  • Luminosa

    @dayxdreamer

    Haha, toch wel jaah :P

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    @ xEclipse

    'De Trix' in de laatste zin is altijd een spannende cliffhander ;)

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Luminosa

    TamTamTamTammm... Okee, zo'n spannende cliffhanger was 'de Trix gingen naar binnen' nou ook weer niet, maar een achtergrondmuziekje is toch wel leuk (A)

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Allysae

    oeeeee
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen