Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 17 Maya

eerste hoofdstuk uit het oogpunt van Maya ^^

Het was een mooie dag. Voor een ander waarschijnlijk een normale maar voor mij absoluut niet. Mijn naam is Maya Nightwings en ik ben een fee. Ik woon samen met mijn familie in een klein stadje. Al die mythe van: ze zijn duimhoog,ze hebben kleine minivleugels ect zijn natuurlijk niet waar! We zijn allemaal rond de 1,75 meter en hebben prachtige grote vleugels…als we volwassen zijn. Een heel pijnlijk proces is me verteld. Wij als feeën zijn pas volwassen vanaf 25 jaar. Dan krijgen we onze krachten en vleugels en worden we onsterfelijk.

Ik ben nu 24,5 jaar oud en ik hoef nog maar 6 maanden intensieve training te volbrengen voor ik volwassen wordt. Maar eerst ga ik alles inpakken wat ik nog niet heb ingepakt. We gaan namelijk verhuizen morgen. We gaan met onze kolonie naar een klein dorpje in de buurt van het kleine regenachtige stadje Forks.

In dit logboek schrijf ik alles op voor het komende half jaar zodat ik het door kan geven aan mijn kinderen zoals mijn ouders hebben gedaan.

Ik sla het logboek dicht en zucht even diep. Ik moet voortaan alles opschrijven en eerlijk gezegd heb ik er geen zin in. Maar het moet. Ik pak het nog in en rek me even uit voor ik om me heen kijk. Het was heerlijk hier in deze zonnige streek maar iedere 5 jaar verhuizen we. Dus de ene keer warm, de andere keer koud en de volgende keer weer zonnig of regen. Ik neem de laatste dozen mee naar beneden en loop nog een laatste keer naar boven voor mijn jas. Ik kijk nog even rond en loop dan maar naar de auto. Op naar een nieuw leven;een nieuwe stad,nieuwe mensen. en op naar nieuwe problemen die ik van te voren nooit kan bedenken. Het is ook elke keer iemand anders die vervloekt word. En soms kunnen het onzinnige dingen zijn,zoals een paar jaar te laat volwassen worden…of net zoals dit jaar. het was de beurt aan mijn beste vriend. Hij had voor 5 jaar lang elk meisje uit de zelfde streek achter zich aan lopen. Opzich een droom zou je denken. Er was alleen 1 probleem..mijn beste vriend is homo. Hopelijk kom ik nooit aan de beurt met die problemen. Maar hoe kon ik weten dat ik de volgende was?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen