Losing you is like living in a world with no air

’Lala la laalalalaaa. Lilili liilili looo..’ zing ik mijn zangcoach na.
’Stem opgewarmd?’ vraagt hij.
’Beter gaat niet’ zeg ik met een grijns. Hij geeft me een high five en loopt dan de kleedkamer uit.
Ik draai me naar de spiegel en zucht. Dan adem ik diep in en uit en voel hoe de stress en zenuwen langzaam wegvallen. Ik sta op en loop met lichte passen richting het podium, als mijn naam wordt geroepen begint het publiek te schreeuwen. Een lach verschijnt als vanzelf op mijn gezicht als ik mijn oortjes indoe. Ik herinner me nog goed dat er geen kat naar mijn optredens kwam. Dan loop ik het podium op, ’Goodnight, New Yersey’ roep ik hard in de microfoon, het publiek roept nog harder en lachend wacht ik tot iedereen is uitgeschreeuwd.
Na een paar liedjes, valt de muziek stil, ’Zoals jullie allemaal wel weten, is er vandaag ook een ‘special guest’ voor de zoveelste keer begint het publiek te schreeuwen. ’Ik denk dat jullie het allemaal wel weten’ zeg ik lachend. ’Hier is Ke’ verder kom ik niet, want hij komt net op en iedereen begint te schreeuwen. Lachend hou ik mijn oren dicht. De eerste tonen van het volgende liedje klinken uit de boxen en het publiek stopt meteen met schreeuwen. Alleen 1 enkele fan roept nog vlug, ’I love you Kevin Jonas’
Kevin lacht naar haar en ze valt bijna flauw.
’ If I should die before I wake, it's cause you took my breath away. Losing you is like living in a world with no air’ zing ik en ik kijk Kevin diep in de ogen. Langzaam voel ik mijn buik warm worden vanbinnen.
’ I’m here alone, didn’t wanna leave, my heart won’t move, it’s incomplete. Wish there was a way that I can make you understand’ gaat hij verder. Er verschijnt een blos op mijn wangen, gelukkig is het zo warm op het podium dat het niet opvalt.
Samen zingen we het refrein met volle overtuiging, Kevin komt naar me toe gewandeld en neemt mijn hand in de zijne.
’ I walked, I ran, I jumped, I flew. Right off the ground to float to you. There’s no gravity to hold me down, for real’ zingt Kevin, hij kijkt me diep in de ogen. Ik scheur mijn blik los van hem en zing ditmaal naar het publiek gericht, ’ But somehow I’m still alive inside, you took my breath but I survived. I don’t know how but I don’t even care.’
’ So how do you expect me, to live alone with just me? ‘Cause my world revolves around you. It’s so hard for me to breathe’ zingt Kevin en hij trekt me naar zich toe. Zo zingen we samen tot en met de laatste zin, ’ If you ain’t here I just can’t breathe’ zing ik, mijn neus raakt die van hem en zijn adem strijkt zachtjes over mijn gezicht. Een warme rilling loopt langs mijn ruggengraat naar beneden, in spanning wacht ik af. Ik kan niet meer bewegen en mijn benen voelen slap, het voelt alsof ik elk moment door mijn knieën kan zakken. Tot Kevin me uit mijn lijden verlost, hij drukt zijn warme lippen op de mijne. ’They come and go, but they don’t know. That you are my beautiful’ zijn lippen bewegen, maar het is niet zijn stem die ik hoor. Langzaam open ik mijn ogen, als ze eenmaal aan het licht gewend zijn, spring ik uit bed. Ik kijk naar Kevin’s lachende gezicht en zucht, ’someday my dreams will come true’ zeg ik en druk een kus op zijn lippen. Zijn koude, papieren lippen, ’someday you’ll be real’ zeg ik, ik strijk met mijn hand over de poster en loop dan de deur uit. Klaar voor een nieuwe schooldag, voor een nieuwe dag, waar ik Kevin niet ken.

Reageer (14)

  • Literature

    Ik heb hem al een keer gelezen maar ik wil toch nog een reactie zetten.
    Het eerste wat ik zei klonk zo: OOOhh!! :(
    Haha! Klonk echt zielig!
    Maar deze is echt super mOooi!!!
    :9~:Y)_O_

    1 decennium geleden
  • Relinquish

    leeuk!

    x

    1 decennium geleden
  • AnnaBeerx3

    Zo schoooonnn!!
    spijtig dat het een droom was

    x

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Pinkieswear xD

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Oh eg mooi
    arme Bo
    maar ge zult de ware vinde ^^
    promise xD(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen