Foto bij 008

een extra hoofdstuk omdat ik morgen misschien niet schrijf!xx

''Laat me liggen. Stop met geluid maken en laat me liggen!'' En ik sloeg van mezelf af, maar raakte volop de muur. Ik deed mijn ogen open en keek naar mijn hand. Nog steeds hoorde ik geluid van buiten komen. Ik keek naar het raam en daar werd ik dan uitgelachen door 5 jongens.. ik was dus in slaap gevallen op de bank. Nog half slapend liep ik op mijn krukken naar de deur en deed open. ''Goeie actie romey!'' Lachend gaf Louis me een knuffel. ''Ja nou het deed wel pijn.'' En ik wreef over mijn hand. ''Nou hier heb jij een kusje erop meid!'' En Harry pakte mijn hand en gaf er een kusje op. ''ONGELUK PAKT JE WEER!'' En Zayn deed gewoon moeite om zijn lach in te houden. ''Jullie zijn wel heel erg vrolijk. Waa, WOOO WACHT! Is alles gelukt? Gaat One Direction niet uit elkaar?'' Zei ik met een bigsmile. Meteen werden alle gezichten minder vrolijk. ''Niet? Is het niet gelukt?'' En keek geschrokt. ''Jawel! jeeeuj'' Zei Niall. ''Gelukkig! Jullie lieten me schrikken toen jullie opeens zo sip keken.'' We wouden ook doen alsof het niet gelukt wat, maar toen zagen we je zo lief slapen op de bank, en toen stoote je je hand, we moesten gewoon lachen.'' Zei Zayn en hij pakte mijn hand. Zayn pakt nu gewoon mijn hand, mijn hand, MIJN HAND waar iedereen bij is! Nouja iedereen, One Direction. Heeft dit dan een.. betekenis? Ik werd verstoord uit mijn gedachtes door mijn mobiel die afging.
''Met Romey''
''Met Naomi. Sorry dat ik toen straks meteen ophing dat was niet mijn bedoeling!''
''Wat gebeurde er dan?''
''Nee niks! Ik viel.
''Je viel echt niet. Het klonk heel anders! Vertel maar wat is je kan me alles zeggen!''
''Nee weetje wat, laat maar. Ik viel dat was het oke.
Voor dat ik nog wat kon zeggen had ze alweer opgehangen. Waarom wat is er toch?!
Ik dacht even terug aan de tijd voordat ik van de trap viel bovenop Zayn. Hoe kwam het eigenlijk dat ik van de trap viel? Ik viel echt niet zomaar. Ik zag precies voor me hoe ik viel en wie er toen ook achter me liep. Zou.. zou dan... zou dan Naomi mij van de trap geduwd hebben?

Reageer (4)

  • Melodinaa

    moremoremoremore!

    1 decennium geleden
  • ximthatfreak

    hee thanks hahahaha kutkind :$ nee ik moet lief zijn in dit verhaal lul :( grapje het is jouw verhaal. (:

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    hahahahah wauw hoe leuk zeg...Duwt een van je beste vriendinen je even van de trap en dan kom je nog lekker in contact met Zayn en de rest van One Direction hahaha ik zou haar dankbaar moeten zijn dan..nee toch boos blijven want door haar brak Zayn zijn arm!! ;)

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Omg dat zou echt sadistisch zijn (!)
    Snel verder !<33
    'Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen