Foto bij 009

eeeeeeeeen reaactiiiie?

2 dagen later ging ik weer naar school anders zou ik teveel missen. Het was echt even wennen voor me want ik kreeg opeens veel aandacht. Bijna iedereen vroeg ''Wat is er gebeurd?'' Ik had geen zin om lang te antwoorden dus ik zei, o ik kwam met mijn voet ergers tussen. Never zou ik zeggen: jaa ik kwijt met mijn voet tussen de kachel toen ik de trap afliep en ik aan het smsen was, iedereen zou me dan uitlachen.
De moeder van Zayn bracht me naar school en ik was nog net optijd voor de eerste bel. Ik liep de klas in en ging zitten naast Naomi die alles behalve lachde naar me. ''Haai'' zei ik vrolijk maar ik kreeg geen antwoord terug. Na een kwartier zei ze opeens ''Je vind het wel leuk he ofniet?'' Wat vind ik wel leuk? Dat mijn enkel gebroken is?'' Nee je snapt heus wel wat ik bedoel, of ga je je nu opeens dom gedragen pff.'' Ze klonk nu alleen iets bozer.''Ik praat later met je, in de pauze.'' Ik wou niet in de klas praten omdat als ik boos word ik harder ga praten en dan heb ik zelf niks door. En ik wou niet dat de hele klas wat zou horen. Na nog 2 stille lessen was het eindelijk pauze. De bel ging en meteen zei Naomi: Loop achter me aan. Ik liep op mijn krukken rustig achter haar aan naar buiten. ''Wat is er nou?'' En keek haar raar aan. ''Je weet echt wel wat ik bedoel Romey!'' Ik probeerde haar aan te kijken maar steeds keek ze de andere kant op. ''Naomi ik wil best met je praten, maar je kijkt steeds de andere kant op en je wil niet zeggen wat er is.'' Meteen keek ze me recht aan. Ik schrok, ik schrok van haar ogen die helemaal rood waren. ''W-w-wat is er gebeurd met j-je oog?''Hoe bedoel je met mijn oog? Er is helemaal niks gebeurd?'' Ze werd alleen maar bozer dus ik besloot er verder niet op in te gaan. Ik wou wel weten waarom ze nu boos was. ''Waarom ben je nu zo boos?'' Ik ben boos dat je dankzij mij opeens met Zayn omgaan en zijn vriendin, dat je zoveel aandacht krijgt en mij laat vallen.'' Hoe bedoel je ik laat jou vallen, ik bel je nog bijna elke avond behalve toen ik in het ziekenhuis was. En hoezo 'Dankzij jou' ga ik opeens met Zayn om?'' Pff zij begint ze nu ook wel te verzinnen he, Zayn was al mijn hele leven mijn buurjongen, ik kende hem veel langer dan Naomi. Naomi's gezicht werd lijkbleek. ''Dat zei ik niet.'' Uhh Jawel hoor, je zei het echt.'' Ik wou mijn zin nog afmaken maar Naomi liep al kwaad weg. De hele dag heeft ze niks meer tegen me gezegt. Mijn laatste les was afgelopen en de moeder van Zayn haalde me weer op. ''Wil je bij ons blijven eten?'' Vroeg Zayn's moeder met haar allerliefste stem. Ik was toch alleen dus ik zei ja. Ik ging daar gewoon eten, ohmijngod.

Ik bedankte Zayn's moeder voor het eten en ging weer naar huis.
Het is net half 7 geweest, en ik had geen zin in huiswerk maken het was toch vrijdag. dus ik besloot Naomi te bellen en hoopte dat ze opnam. Ik pakte mijn mobiel maar ze nam niet op. Ik ga gewoon op mijn krukken naar haar huis ze woonde toch maar 2 straten verderop. Na een paar minuten was ik al in haar straat. Ik liep naar haar huis toe en de deur stond al open. Huh das raar. Op mijn krukken ging ik rustig naar de deur en bijna toen ik er was liep een onbekende man uit haar huis die enorm stonk naar wiet. Ik liep rustig naar binnen maar werd snel naar buiten gestuur door Naomi. "ERUIT'' schreeuwde ze. Ze keek me recht aan en ik zag dat er een handafdruk op haar wang stond en ze een klein beetje een blauw oog had. ''Wacht, wie is die man? En heeft hij dat bij jou gedaan?'' Geschrokt keek ik haar aan. ''Dat wil je niet weten, ga weg laat me met rust.'' Zei ze terwijl ze me half het huis uit drukte op me krukken en gooide de deur dicht. Oke nu wist ik het zeker, er is echt wat met Naomi aan de hand iets ergs, en ik ga het oplossen.

Reageer (3)

  • Melodinaa

    ik vind wel zielig voor naomi maar ook frustrerend voor romey.

    snelverderpleease!

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Als Naomi mijn beste vriendin was zou ik haar echt laten vallen hoor, ik bedoel ze sluit Romey hardstikke buiten... Klinkt wel hard hè of niet?
    Maargoed snel verder!!<3
    'Xxx

    1 decennium geleden
  • EstherHoranx

    GEWELDIG

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen