Foto bij Ronde 2: kandidaat Vezz

Commentaren + punten ronde 2



Passerby:
Ik vind deze inzending eigenlijk niet zo goed. De echo is ietsje teveel en het liedje is te laag voor je. Het komt een beetje zagerig over. Soms liggen de klanken ook niet echt goed. Ik vond je vorige inzending eigenlijk beter. Probeer eens een vrolijker liedje (hierbij bedoel ik een vrolijk deuntje) die niet te hoog en niet te laag.


xlufjoetoexx:
Je uitspraak was goed.
Aan de hoge noten is echter nog werk. Dit liedje is denk ik te hoog voor je stem. Hierdoor klinkt het niet altijd zuiver en soms zelfs vals.
De lage noten haalde je wel zeer makkelijk (of zo leek het toch), terwijl ik weet dat die in dit liedje toch vrij moeilijk zijn.
Ik zou zeggen, kies de volgende keer een liedje met lagere noten en werk aan je hogere noten. Vergeet ook zeker niet om altijd je stem op te warmen voor je begint met zingen!
Al bij al, toch nog goed gedaan!



Philyra:
Zoals je al zei was het inderdaad iets te hard bij het refrein. In het begin dacht ik echt dat het niet goed ging komen, maar verder in het lied was het weer precies wat ik van zo'n inzending verwacht. Ook de 'it's to late to apologize' was niet zo zuiver. Voor de rest: prima!



LovingMemory:
Je zei het zelf al dat het refrein iets te luid was.
Ik heb eens op je youtube-profiel gekeken en ik zag dat je al eerder video's opnam en zelfs een eigen song hebt.
Nu over deze cover: de lage stukken vond ik best iets leuk hebben met dat echogeluidje. De hogere stukken waren minder goed, waarschijnlijk door je micro. Of het ook met je stem te maken heeft kan ik moeilijk zeggen.
Je had een leuke video, maar ik snapte niet goed wat de paardjes daar mee te maken hadden, maar bon dat is een zeer klein detail.

Totaal: 27/40

Reageer (2)

  • LovingMemory

    @Vezz, ik heb de individuele punten van deze ronde niet meer. Ik ben ze vergeten op te slaan.
    Alle juryleden hebben een eigen mening, en dan is het moeilijk om die te vergelijken.

    1 decennium geleden
  • Alloveryou

    Ligt het aan mij of spreken Paserby en xlufjoetoexx elkaar tegen?
    En mag ik de punten van elk apart weten?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen