Foto bij Hoofdstuk 11.

Ik vind het echt grappig om te lezen dat grotendeels van jullie het fout hebben. Over de ik-persoon. Als je een eerder hoofdstuk gelezen hebt, die vanuit een ander oogpunt geschreven is, hoor je het te weten, maar niet iedereen heeft dat door (:
Maar goed, dit stukje is vanuit het oogpunt van de vogels geschreven, even voor de duidelijkheid. Het zou nu ook al wat duidelijker moeten worden ;)

Vanaf boven was het een heel spektakel. De vogels die voorbij vlogen hadden alles gezien. Sommigen bleven erboven cirkelen. In de verte zagen ze hem aan komen rennen. Het bruine beest, dat nog geen enkel vermoeden had van wat er ging komen. De vogels zagen de walrus al, hij zwom vlak onder het ijs. Een grote bruine vlek bewoog zich voort. Het rennende beest zakte door het ijs. Bloed, de geur verspreidde zich langzaam. De walrus had het ook geroken en brak door het ijs. Een reeks gevechten ontstonden en meerdere keren verdwenen beide wezens onder water. De vogels stonden klaar, klaar om te duiken als het voedsel klaar was. Klaar om te duiken zodra een van de twee beesten het begaf. Alleen, de viervoeter had zich weten los te rukken en rende nu weg. Jankend, maar wel vrij. De walrus had het opgegeven en dreef langzaam weg.

Reageer (1)

  • Mugiwara

    Hmm, ik ben even terug gaan lezen en mijn theorie is dat hij een soort van kruising is tussen een mens en een ander wezen, maar wat dat andere wezen is... Daar ben ik nog niet achter. Maar het is volgens mij een soort van fantasiewezen of mythologisch wezen. Anyways, je schrijft echt geweldig! Ik wil echt alles weten nu :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen