Foto bij 031.

Morgen ben ik vrij vanschool ;D

Als we bij de rest aankomen kijken ze ons allemaal grijnzend aan. Ik negeer de blikken en ga snel bij de meiden aan de tafel zitten. Al het eten staat al op tafel en we beginnen met zijn allen meteen te eten. Als de oven begint te piepen als teken dat er nog meer afbakbroodjes klaar zijn sta ik op en loop naar de keuken om ze eruit te halen. Ik had toch nog niks gedaan voor dit ontbijt en ondanks dat ik er dankzij mijn kater amper wat van eet vind ik het wel zo sociaal. Als ik in de keuken sta en probeer uit te vinden hoe het irritante piepje uitgaat merk ik dat er nog iemand in de keuken is. Als ik me omdraai zie ik dat het Sarah is. Snel zet ze het piepje voor me uit en kijkt me nieuwsgierig en tegelijkertijd grijnzend aan.
“Dus, wat hebben jullie vannacht allemaal uitgespookt?” vraagt ze met nog steeds dezelfde grijns aan me.
“Nou ja eigenlijk helemaal niks.”
”Je lult. Je blijft echt niet zomaar bij hem slapen en dan dat er niks gebeurd. Zeker niet aangezien jullie allebei wel wat ophadden. Ik ken je Luc.”
”Nee echt niet Saar. Harry vond juist dat ik te dronken was en wilde geen misbruik van de situatie maken.”
”Serieus?”
”Ja, eerst was ik wel een beetje pissig erover vannacht. Maar toen ik vanochtend wakker werd en het eerste wat ik deed kotsen was, bedacht ik me dat hij eigenlijk toch wel gelijk had.”
“Aah, oke. Iedereen gaat er eigenlijk wel vanuit dat er allemaal spannende dingen waren gebeurd, niet voor niets dat ik schone kleren kwam brengen.” en de grijns is weer terug op haar gezicht.
“Ja dank je daarvoor. Achteraf had ik die toch wel nodig. Maar laten we nu eerst maar de broodjes uit de oven halen voordat ze helemaal verbrand zijn.” Samen staan we te klungelen om de hyper moderne oven helemaal uit te krijgen. Dat dit heeft zoveel verschillende standen en knopjes dat we er niet meer van snappen. De broodjes hebben we gelukkig wel al uit de oven.
“Oke laat maar. We vragen zo wel aan een van de gasten hoe dat ding uitgaat.” beslis ik uiteindelijk na een minuut of vijf klooien. We doen alle afbakbroodjes in zo’n rietenmandje en lopen daarna terug naar de rest.
“Hehe eindelijk dat duurde uren.”
“Doe niet zo overdreven Niall. We wisten gewoon niet hoe die oven uitmoest. Hij staat nu nog aan.” De jongens schieten allemaal in de lach, terwijl Sarah en ik weer op onze plekken gaan zitten en net doen of er niets aan de hand is. Als ze uitgelachen zijn staat Liam op om de oven dan toch uit te zetten.
Als we klaar zijn met het ontbijt haal ik nog snel mijn kleding van gister uit Harry’s kamer om daarna te vertrekken aangezien de jongens om twee uur worden verwacht bij de studio om met Simon het liedje voor deze week te gaan kiezen. Als we weggaan geef ik alle jongens een knuffel. Harry geeft me een kort kusje op mijn mond maar daar neem ik geen genoegen mee en plaats mijn lippen weer op de zijne. Meteen hoor ik Louis achter ons kotsgeluiden maken, Gaat die jongen ooit opgroeien? Als we de deur uitlopen zie ik hoe Zayn nog een knipoog geeft aan Olivia voordat ze de deur dicht doen.
“Olivia, what was that about?” vraag ik meteen nieuwsgierig.
“Wat?”
“Doe nou maar niet schijnheilig ik zag die knipoog van Zayn wel. Kom op vertel, ik ben nieuwsgierig.”
“Moet jij nodig zeggen met je schijnheilig Lucy, we weten allemaal wel wat je vannacht met Harry uitgespookt hebt.” kaatst Olivia terug.
“Oh, helemaal niets dus?”
“Waar heb jij het nou weer over, we weten alle drie echt wel beter.”
“Liv, Lucy spreekt de waarheid. Ze had het me in de keuken allemaal verteld.”
“Aah, vandaar dat het zolang duurde.”
“Ja, vandaar maar ik ben nieuwsgierig. Waar ging die knipoog over? Wat heb je gister allemaal uitgespookt met hem?” Hoe langer ze niks erover zegt hoe nieuwsgieriger ik word. Dat weet ze zelf ook wel.
“Hmm, we hebben een soort van gezoend voor de deur toen ze mij en Saar thuis brachten.” zegt ze heel beschaamd terwijl ze naar haar handen kijkt,.
“Soort van?” ik trek een wenkbrauw op.
“Oke, we hebben gezoend. Maar astjeblieft zeg het niet tegen iedereen ik was vet dronken.” zegt ze nu half smekend.
“Niets om je voor te schamen toch? Zayn is best knap.” En ik geef haar een knipoog.

Ik heb dit keer enters geplaatst iedere keer als iemand iets zegt, Ik weet niet of jullie dit fijner vinden? Want dan ga ik daar in dde volgende hoofdstukken mee door. Verder weet ik dat deze een beetje saai is. Maar ik heb gister al aangegeven hoe dit komt...

Reactiess?

Reageer (1)

  • PleaseStay

    Ja, ik vind t wel fijner.
    + VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen