Foto bij 8.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


'En hoe gaat het dan tussen ons', hoor ik haar zeggen vanuit de badkamer. Ik staar uit het raam en pijnig mijn hersenen. Natuurlijk hebben we daar nooit over nagedacht. We zijn jong en onbezonnen en willen ook niet over dat soort dingen denken. 'Daar gaan we nu niet aan denken', roep ik terug terwijl ik mijn neus tegen de ruit druk. Beneden staat een groep meisjes mijn naam te schreeuwen. Als ze mij zien verschijnen wordt het alleen maar luider. Ik wuif even kort en trek daarna de gordijnen dicht. 'Wat was er', vraagt Ali die zojuist de kamer weer binnengelopen komt. 'Gewoon wat fans. Ik vind het geen fijn idee dat ze bij ons naar binnen kunnen kijken'. 'O nee. Dan zouden ze wel heel spannende dingen zien', lacht ze plagerig. Ik pak haar bij haar middel en trek haar naar me toe. 'Zeker weten', zeg ik voor ik mijn lippen op de hare druk. Gewillig opent ze haar mond en ik voel hoe haar tong die van mij zoekt. Voorzichtig duw ik haar zonder dat ze het zelf echt doorheeft richting het bed. Haar handen vinden een weg naar de rand van mijn shirt en iets later voel ik ze op mijn blote huid. Haar handen zijn een beetje koud, maar toch is het niet onprettig. Het is niet zo dat ik dit soort dingen niet met Selena heb gedaan, maar toch. Met Ali voelt alles beter, zoveel beter. Hoe geweldig Selena ook is. Het moet en zal gaan werken tussen ons twee.
Ik duw Ali het bed op en kruip boven op haar terwijl onze zoen zich voort zet. Ik merk dat mijn ademhaling steeds zwaarder wordt en laat mijn handen onder haar shirtje gaan. Dat niet veel later naast haar op het bed beland. Ik druk een kusje op haar kaaklijn en glimlach even wanneer onze blikken elkaar raken. Zachtjes duwt ze me van zich af en trekt haar afgezakte bh-bandje weer omhoog. 'Nu niet oké, haar stem klinkt kleintjes en onzeker. Toch knik ik begripvol. Ik heb er totaal geen behoefte aan haar ergens toe te dwingen. 'Ik hou van je Ali', zeg ik dan nog een keer en geef haar hierna een lief kusje op haar wang. 'Ik ook van jou. Alleen dit is niet het juiste moment voor mij'. Ze wendt haar blik de andere kant op, waarschijnlijk bang dat ik boos zal worden. Hoewel ik dat nooit over mijn hart zal kunnen krijgen. 'Het maakt niet', antwoordt ik. 'Ik snap je'. Ze legt haar hoofd op mijn borstkas en ik glijd met mijn vingers over haar gezicht. 'Het kan gewoon niet kloppen. Alles voelt zo perfect met jou. Er moet binnenkort wel iets mis gaan', zegt ze zachtjes. 'Nee Ali. Dat is onzin. Vanaf nu wordt het allemaal beter', stel ik haar gerust en ik veeg een klein verdwaald traantje van haar wang. 'Niet huilen nu meer. Je weet dat ik me slecht voel als je huilt'. Ze glimlacht even zwakjes maar er volgen geen andere tranen meer. 'Die was van geluk'.

'Kom we gaan ergens wat eten', zeg ik als ik rustig overeind kom van het bed. 'We hebben hier alweer veel te lang gelegen. Tijdverspilling, nu we in Europa zijn moeten we ook leuke dingen doen. 'Kleed je om', roep ik terwijl ze in de badkamer verdwijnt om haar haar opnieuw goed te doen. Zou ze niet snappen dat hoe haar haar ook zit ik haar toch wel mooi vind. Kort daarna komt ze alweer naar buiten om iets anders aan te trekken. Als we dan allebei helemaal klaar zijn pak ik haar hand stevig vast en vlecht mijn vingers door die van haar. 'Klaar om een paar bloeddorstige fans te trotseren'. Haar ogen staan een beetje geschokt als mijn zin klaar is. 'Grapje. Ze zijn geweldig. Kom, desnoods vragen we om de achteruitgang'.

Ik heb besloten dat ik dit verhaal af ga ronden en dan een vervolg ga schrijven. Dit verhaal zal dan lopen tot 10.0 en dan nog een epiloog krijgen. Waarschijnlijk begin in de ergens rond het nieuwe jaar met het vervolg. Even kijken met de tijd en hoe alles loopt. Hierna volgens dus nog 12 hoofdstukken Wish You Were Here, maar we hoeven geen afscheid van Ali en Justin te nemen. Of van Mike, Victoria en de rest. Hoop dat er voor deze laatste hoofdstukjes nog wel een paar lieve reacties af kunnen? xx

Reageer (4)

  • xxswaggie

    awhh wat lief <333
    ik hoop dat ze bij elkaar blijven ze zijn zo lief <3 (flower)

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Echt slim van je!
    Ik verheug me op het vervolg!
    Xx verder <3

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden
  • Nialldos

    Ah, zo schattig. Ik ben echt blij dat er een vervolg komt.
    Dit is nog steeds het enige JB verhaal dat ik leuk vind (:
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen