Foto bij Night

Het is ondertussen bijna half 11 en iedereen is voor het eerst redelijk stil, ik zit met wat te tekenen en bij een nummer die ik heb geschreven tot dat Emppu naast me komt zitten en tegen me begint te praten:'Zo wat vind je tot nu toe van het hele tour gebeuren?'
'Het is wel leuk ja' zeg ik.
'Nou ja nu nog wel maar ja als je een hele lange reis moet maken met z'n bus is de lol er ook wel weer van af' zegt Emppu.
'Hoezo dat dan?' vraag ik.
'Nou ja je ziet elkaar elke dag en tja soms ga je elkaar iets te veel op de lip zitten om het zo maar even te zeggen, maar ja verder rest is het niet erg om in z'n bus te zitten het is meestal wel gezellig, maar ja soms wordt het gewoon iets te veel, en ja dat kan je je gaan irriteren aan elkaar' zegt Emppu.
'Ja oke dat is wel weer waar ja, maar dat heb je ook als je gewoon sommige mensen te vaak ziet'zeg ik.
'Hoe bedoel je?'vraagt Emppu.
'Nou precies hoe ik het zeg, nou ja kijk je hebt soms mensen die je gewoon elke dag, elke week, soms misschien elk uur ziet, daar kan ik heel slecht tegen, maar ja ik weet wel dat ik hier in de bus ook alleen maar jullie ga zien, maar toch dat is toch anders, ik bedoel dat jullie zitten niet de heledag in z'n bus jullie moeten ook optreden enzo, en dan zie je toch weer andere mensen' zeg ik.
'Ja dat is waar, maar ja zou je nou dik 3 weken lang alleen maar in een bus zitten dan heb je elkaar gewoon niks meer te vertellen' zegt Emppu.
'Nee juist, en na een optreden heb je weer wat om over te praten, want ja de ene ziet weer wat anders dan de andere' zeg ik.
'Ja daarom en zo blijft het toch nog gezellig' zegt Emppu en lacht.

Om 12 uur is de herrie weer terug in de bus iedereen zit door elkaar heen te praten en niemand luisterd naar elkaar dan staat Jukka op en zegt:'Jongens wat maken we eigenlijk een herrie!'
'Valt toch nog wel mee?!?' zegt Marco.
ik lach en zeg:'Nou nee hoor, jullie zitten allemaal door elkaar heen te praten, ik kan mezelf bijna niet eens horen denken!'
Tuomas grijsts en zegt:'Nou denken hoe je hier sowieso niet dat is helemaal niet nodig, wil je sommige van ons hier begrijpen moet je juist helemaal niks denken'
'Juist ja, Tuomas lult weer is onzin hoor, niet naar luisteren, doet die wel is vaker, nou ja heel vaak' zegt Anette.
'Pardon? Ik en onzin praten? Sorry maar ik praat nooit onzin, ik ben altijd erg serieus als ik iets zeg' zegt Tuomas.
'Ja nou boeit niet wie er nou wel of geen onzin praat, maar het is ondertussen kwart over 12, dus ik ga maar eens slapen kan ik morgen wel me bed uit komen'zegt Jukka en loopt weg.
'Goed idee laten allemaal maar gaan slapen' zegt Tuomas die opstaat en ook weg loopt gevolgd door Emppu en Marco.
'Ja kom je mee Jenny dan gaan wij ook slapen, morgen wordt het weer een langen dag' zegt Anette die opstaat en nog even op mij wacht, samen lopen weg naar onze bedden en gaan slapen.

Reageer (2)

  • Hella

    wel orgineel dat je nightwish hebt gepakt voor je verhaal! inplaats van th, jb, 1d, enz enz ˆˆ gewoon zo door gaan en veel andere story's lezen daar leer je zelf ook een hoop van bij. tot nu toe heeft venaility alle tips gegeven die ik had willen geven. ik kan wel aan je story's aflezen dat je er plezier aan beleefd wanneer je ze schrijft!

    1 decennium geleden
  • Veniality

    Probeer alles rustig te formuleren. Je schrijft heel snel, dat kan je lezen aan hoe je het schrijft. Alsof je opoe toetsenbord zit te rammen omdat je een deadline hebt ofzo. Probeer het rustig te beschrijven.
    Veel succes!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen