Foto bij Chapter 13

Jasper POV

Eindelijk, ik heb Word :D
Hier een stukje, misschien wat kort, maar er komt vandaag nog meer door dat ik in de klas dingen heb opgeschreven waardoor ik nu een verhaal heb.
SPANNEND xD

We kwamen al snel thuis en Leanne ging samen met Jack naar het bos. Ik trok Edward aan zijn mouw. Ik nam hem mee een zij kamertje in.
‘Kun je me vertellen wat je allemaal hebt gehoord in Jane of iemand anders zijn gedachten wat dat was met Alice?’ Vroeg ik hem zacht. Ik keek hem aan en hij fronste even. Ik begin met ijsberen door de kamer.
‘Nou, Jane haar gedachten hebben alles mooi beschreven. Ze hadden Alice haar dood in scene gezet en hebben haar met een nieuwe aanwinst haar geheugen gewist. Ze hebben haar allemaal wijs gemaakt dat ze voor de Volturi moet werken en zo…’ Edward stopte en trok me de bank op.
‘Aha..’ ik keek verdrietig naar mijn schoenen.
‘Jasper, het spijt me heel erg. Ik wou dat ik iets kon doen voor je.’ Edward legde zijn hand op mijn schouder en keek me even aan.
‘Het komt goed.’ Zei ik sterk. Edward glimlachte, knikte vriendelijk en liep de kamer uit. Ik bleef alleen over en begroef mijn gezicht in mijn handen. Ik dacht rustig na.
‘Jasper?’ Vroeg Abs die in de deuropening verscheen. Ik keek op. Ze kwam naast me zitten en pakte mijn handen vast. Het gaf me een warm gevoel. Ik draaide me naar haar toe. Ze keek me bemoedigend aan.
‘Het komt goed.’ Fluisterde ze zacht en toen was het stil

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen