Foto bij 9.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


'Justin smst', roep ik naar Selena die de volgende winkel alweer in wil gaan. Met mijn gsm in mijn ene hand en een stel tasjes in mijn andere hand op de veel te hoge hakken dribbel ik achter haar aan. ‘Ali, je weet toch dat winkelen op hakken nooit lang goed gaat’. ‘Ja, ja’, mompel ik terwijl ik naar het nummer van Justin in mijn contacten zoek. ‘Je bent vreselijk’, lacht ze en ze rolt met haar ogen. Als ik uitadem ontstaan er kleine stoomwolkjes in de lucht. ‘Het is freezing hier’, zeg ik tegen Selena als ik wacht tot Justin opneemt. Ze zoekt ondertussen in een aantal rekken naar de perfecte jurk bij de EMA`s. ‘Ik zei toch dat je naar Parijs moest voor een jurk’. ‘Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor’, fluister ik terug terwijl ik wild met mijn armen gebaar. ‘Oh hé Justin’, zeg ik zodra hij opneemt. ‘Ali, waar ben je? Je kan niet zomaar weggaan hier’. ‘Ik ben gewoon eventjes aan het winkelen met Selena voor een jurk. Het spijt me oké’. ‘Oh’, hij klinkt opgelucht. ‘Maakt niet uit. Alleen als je het volgende keer gewoon even zegt dan weet ik dat ook’. ‘Je sliep nog zo diep. Nog bedankt voor gisteravond trouwens’. Ik weet gewoon dat hij nu glimlacht. ‘Graag gedaan. Veel plezier met Sel en doe haar de groeten alsjeblieft’. ‘Doe ik. Love you’. ‘I love you to’.
‘Oké, we kunnen weer’. Ik stop mijn mobiel weg in mijn broekzak en trek mijn jas wat dichter om me heen als we de winkel uistappen. ‘Het is zo koud hier’, klaagt Selena als we door de straat lopen. ‘Je had gewoon moeten melden dat je een jurk nodig had. Dan had ik er een vanuit Los Angelos geregeld’. ‘Zullen we gewoon naar het hotel gaan. Ik loop nu al een uur te zeulen met die tas met Justin zijn kleren en ik vries hier nog eens dood. Dan bellen we gewoon een goed iemand die een jurk binnen drie dagen kan regelen en komt alles goed’. ‘Justin is jou vriendje. Daarom moet jij zijn tas dragen’. ‘Sel, ik snap het’, maak ik haar duidelijk. ‘Ik heb het alleen koud en wil graag naar mijn vriendje terug’. ‘En ik wil graag Justin zien’, glimlacht ze. ‘Dus wat doen we dan nog hier”, vraag ik haar terwijl ik mijn handen vragend ophoud. ‘Geen idee. Laten we gaan. Geef mij die tassen. Dan kan jij tenminste doorlopen. Anders zijn we er morgen nog niet’. Ik rol lachend met mijn ogen. ‘Bedankt voor je vertrouwen’. ‘Graag gedaan. Love you’.

‘Justin, we zijn er weer’. ‘Je moet me nooit meer zo laten schrikken’, roept hij als wanneer hij zijn hoofd om de hoek van de badkamer steekt. Ik schiet in de lach als ik zijn haar zie en ook Selena slaat haar hand voor haar mond om haar gegiechel niet al te hard te laten merken. ‘Wat’, vraagt hij. ‘Wat is er dan?’. Dan houden we het allebei niet meer uit en liggen Selena en ik helemaal op de grond van het lachen. ‘Justin, je haar’, weet Selena uit te brengen. ‘Ik was gewoon wat aan het experimenteren’, roept hij verontschuldigend. Hij haalt wat onzeker zijn hand door zijn haar heen. ‘Is het zo erg?’ ‘Nee, gewoon anders’, zeg ik even serieus. Maar meteen daarna begin ik weer te lachen. Als na een tijdje mijn buik pijn doet en mijn wangen nat zijn van de tranen kan ik eindelijk stoppen. ‘Het maakt niet uit. Jij bent altijd leuk, wat je ook met je haar doet’. ‘Dank je Ali’. Toch begint Selena weer te giechelen. ‘Kom, we helpen je er wel even mee. Want dit gaat hem dus echt niet worden. Dan mag Ali niet eens met je mee van mij’. Samen sleuren we Justin de badkamer in en pakken alle haarproducten die we kunnen vinden. ‘Cause every little thing. Is gonna be alright’, hoor ik Selena zachtjes neuriën.

Zo, weer even nieuw hoofdstukje. Ik schrijf een paar dagen niet en toch wordt me aantal abo`s meer! I love you guys! Haha ik ontdekte dat je een abo kan nemen op je eigen verhaal, haha. Oké, niet grappig. xx

Reageer (4)

  • Nialldos

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    Love this story (:

    1 decennium geleden
  • Comfort

    Super!! (:

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen