Weer op m'n iPod...

Nadat we het weg waren gegaan van het x-Factorhuis hadden we alledrie de bus genomen en waren we uitgestapt bij onze eigen huizen. We zien elkaar nu iedere dag wel een paar uur en nu hadden we weer even behoefte aan tijd voor onszelf.
Met mijn zusje, moeder en ik zitten we op de bank voor de tv met een grote pot thee en de rol bescuitjes. Precies zoals een zondagavond hoort te zijn. Gelukkig is mijn zusje nadat ze een dagje met me mee was geweest naar de studio helemaal gestopt met fangirling zodat ik thuis niet meteen allemaal vragen moet beantwoorden maar heerlijk kan bijkomen. Vanavond doen we dat met een echte meidenfilm. Net als ik de dvd in de dvdspeler heb gestopt en net weer ben gaan zitten gaarde bel.
"Ik doe wel open!" zuchtend sta ik op en loop naar de voordeur. Als ik hem open verbaas ik me over de persoon die er staat. Daniël.
" Wat doe jij hier?" vraag ik nors terwijl ik eigenlijk de deur alweer dicht wil doen.
" Ik moet even met je praten..."
"kom je sorry zeggen? Want daar is het namelijk al te laat voor." en ik doe de deur dicht. Wat niet helemAl gaat aangezien zijn voet ertussen staat.
"Nee, wacht! Laat me astjeblieft even binnen dan vertel ik het."
"hmm.." even sta ik te twijfelen maar uiteindelijk wint mijn nieuwsgierigheid het van al mijn tegenargumenten en even later staat Daniël dan ook met zijn jas uit in de gang.
"Wil je er ook nog wat bij drinken?" vraag ik sarcastish.
"Ja, als dat kan graag." Of hij had mijn sarcasme niet gehoord of hij ging er gewOon bewust op in om mij zo veel mogelijk te ergeren. Daniël kennende kon het allebei zijn.
"Wat wil je drinken?"
"Cola graag."
Ik knik en loop vervolgens de kamer in om even te melden dat ik even naar boven ben omdat Daniël er is. De blikken van mijn moeder en zusje zijn nogal verbaasd maar ze zeggen er niks over. Ik pak een glas en vul die met cola, waarna ik naar mijn kamer loop. Daniël zit al op mijn bed. Ik zet zijn cola op het nachtkastje en plof daarna naast hem neer op mijn bed.
" Dus wat wilde je vertellen?"

Sorry hij is niet lang,morgen meer ;D nouja vandaag.
Reacties?

Reageer (3)

  • STYLINSANE

    outch. spanned
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Nice! VERDER

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Wat gaat hij vertellen?
    Snel verder!

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen