Ik zat thuis te wachten tot ik mijn ouders binnen zag komen. 2 woorden, 9 letters, duurt lang. Ik heb geen geduld. Nog maar een peuk dan. Ik keek naar een klok. Mijn gips kon er nu al afzijn maar ik heb het verplaatst omdat mijn ouders kwamen. Ik dacht even terug aan afgelopen week. Met Zayn ging alles goed, Naomi niet, en Ashley had nog niks gedaan ook al was ze dat wel van plan maar boeiend. JAAA ik hoor de voordeur en meteen huppel ik naar de gang waar ik mijn ouders zag staan. MAAAM PAAPP ik gaf ze een dikke knuffel en meteen moest ik alle verhalen aanhoren over hun vakantie. 'ik heb nog een kadotje, kadotjes.' Zei mam. Ik pakte ze uit en ik zag een supermooie bikini van louis vuitton. En een supermooie jurk. 'Voor als je weer uitgaat als je gips eraf is. Wanneer mag je gips er weer af?' Vroeg mijn vader. 'Morgen.' Zei ik trots met mijn grootste lach. 'Dus ik ga in die avond ook weer uit met Janice denk ik.'Een andere vriendin van me. Nog steeds hadden mijn ouders nog allemaal verhalen. 'Tsjonge jonge er is niks in huis, ik ga snel wat boodschappen doen omdat ik honger heb.'Zei mijn vader. Mijn moeder en ik moesten hard lachen wat dat deed hij never nooit. 'Veel plezier he haha.' Zei mijn moeder. 'dus wie heeft al die tijd voor je gezorgd?' Vroeg ze. 'Zayn en zijn moeder.' Zei ik. 'Jij en Zayn hè, goed stel.' Ik begon te lachen. 'Zijn we ook mam.' Geschokt keek ze me aan. 'Meen je niet?' Jaaaa meen ik weeell.' Zei ik trots. 'Ahw jij en Zayn ik had het altijd al gedacht.' En ze gaf me een knuffel. 'Trouwens als je vader en ik terug zijn moeten we even naar de ouders van Naomi die hebben nog spullen van ons.' Ik knikte. Ik wist dat me vader snel weer was want de supermarkt zat bijna op de hoek van de straat en gelijk had want 20 minuten later was hij er al weer. 'Schat hou je jas aan dan halen we even onze andere spullen op.' Me vader knikte en liep naar de auto. Ik ging Zayn maar even smsen. kun je langskomen?xx 5minuten later hoorde ik de bel. 'Hai schat.' En ik gaf hem een kus. 'Je ouders zijn er ook weer zie ik?' Ik knikte. 'Maar wat ga jij morgen avond doen?' Vroeg hij. 'Ik ga uit met Janice, even vieren dat mijn gips eraf is!' Hij schudde zijn hoofd. 'Uit?' Jaa uit Zayn ik ga morgen uit.' Weer schudde hij zijn hoofd. 'Ik heb liever niet dat je uitgaat eerlijk gezegd.' Ik kon mijn oren niet geloven. Vertrouwde hij mij niet ofso? Moest hij mee als een oppasser?! 'Zayn je kan me best vertrouwen hoor?' Hij ging dicht naast me zitten. 'Ik vertrouw je wel maar weet je nog de vorige keer toen je uitging en je iets teveel malibu en alles had gehad?' Kut daar had hij gelijk in. Ik had 6 jongens en 1 meisje gezoend in 1avond en de volgende dag wist ik er niks meer van.. 'Oke ik ga wel niet aan de drank. En waarom zou ik vreemd gaan ik wil jou niet kwijt.' Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. 'Ik jou ook niet. En zullen we nu wat eten halen ik heb honger.' Ik knikte en we gingen maar ergens een pizza eten.

De volgende dag hoefde ik eigenlijk niet naar school. Ik had les van 09:45 tot 02:15 en ik zou om half 11 in het ziekenhuis zijn en het kon wel 2uur duren omdat ik veel controle kreeg erna. Maar goed mijn gips was eraf, ik was thuis en ik was aan het wachten op Janice. Half 3 was ze bij mij en ze vroeg of ze even anderhalf uur kon slapen omdat ze slecht had geslapen. 'jaa ik ben eigenlijk ook wel moe.' Zei ik. We liepen naar boven en ik ging in mijn bed liggen. 'Uhm Romey, dit bed is toch wel uhm.. schoon he?' Ik begon te lachen. 'Jaa er is niks gebeurd in mijn bed schat.' Ik zette mijn wekker om half 5 en we gingen slapen.
Ik werd wakker nog zelfs voor de wekker! Die over 5 minuten afging maar maakt niet uit! Ik liep naar beneden en gooide een pizza in de oven en maakte Janice wakker. 'Kut Janice we zijn drank vergeten!' Ze pakte haar tas en haalde een fles passoa, malibu, en pushkin uit. 'Ik heb overal aan gedacht.' We aten onze pizza en maakte ons klaar. We keken elkaar aan en we zagen der goed uit eigenlijk ik zweer. Daarna gingen we aan de drank. Mijn ouders waren toch niet thuis die waren allemaal familie aan het bezoeken. De fles pushkin was en leeg en de helft van passoa ook En we waren lichtjes aangeschoten en lachen om alles. Ik wou net gaan zitten maar toen ging de deurbel dus ik wou ook wel weer staan maar ik ging zitten naast de stoel. Janice keek mij serieus aan en 3seconden later hoor je alleen maar hahahahaha. Ik liep naar de deur. 'zozo dronkendruppie.' Hij gaf me een kus. 'Ook halloo ssschatj.' Kwam eruit. 'Je zou eigenlijk niet aan de drank gaan he.' Zei Zayn tegen me. 'Sssht ons geheim ent komt wel goe howr.' Hij begon te lachen. 'Maar waar ga je vanavond uit?' Ik haalde mijn schouders op. 'JANICE WAAR GAAN WE VANAVOND HEEEEN?' 'TIMELESS.' Schreeuwde ze terug. 'Dan zie ik je vast nog wel schat want ik ga ook uit met wat vrienden.' Ik knikte. 'Hey schat, veel plezjier ik ga werr verdr met indinken tot straks.' Ik gaf hem een kus en duwde hem gewoon de deur uit. Een uur later waren alle flessen op, het was 10uur perfecte tijd om te gaan. Een kwartier later waren wij bij timeless en ik bestelde een drankje. 'Malibu 7uppp!' De man begon te lachen. 'Is het wel zo verstandig dat jij nog een drankje neemt jongedame?' Ik keek naast me. 'Ja.' Ik ben heel droog tegen mensen die ik niet ken of nog maar net ken. Hij ging dichter bij mij staan en ik kreeg mijn drankje. 'Hou eens afstand.' Zei ik met mijn drankje en ik liep weg. Ik draaide me om en zag Ashley staan. Hier had ik geen zin in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen