Foto bij 94- Gifts part 5

oogjes..

snel even een deeltje online zetten, mijn internet werkt al 3 dagen niet, ik kan er even op, maarik weet niet voor hoe lang... ;(

Elisabeth PoV

'Zusje, je bent in een valstrik gelopen. Nooit Puppieoogjes vertrouwen.' mompelde ik zachtjes. Jinx keek naar beneden, naar haar voetjes die schommelden. Embry keek me verbaast aan, en Rose reageerde nog steeds niet zoals het hoorde. Ik knipperde met mijn vingers voor haar neus. ze keek op.
'Wat?' vroeg ze verbaast. ze keek naar Jinx, alsof ze niet kon geloven wat het kleine meisje net met haar had gedaan.
'Het ziet er naar uit dat er nog een gave is geopenbaard.' zei ik op een stille toon, maar Jinx had me wel gehoord. Ze glimlachte om me te laten merken dat ik gelijk had, denk ik.
'Ik denk dat, hoewel Shay en Sacha erg sterk en strategisch aangelegd zijn als het gaat om vechten, het lijkt me dat de meisjes met hun 'overnemende' gaven toch gevaarlijker zijn, omdat je zoiets niet van hen verwacht.' zei Bella van achter me. Edward had zijn armen liefdevol om haar middel geslagen, en om een of andere manier, keek ik weg.
Sorry hoorde ik in zijn hoofd, Geeft niet ik zou er ooit aan moeten leren wennen, en misschien zou ik ooit wel weer gelukkig zijn; ik had geen haast, ik had een eeuwig leven voor me.
Ik plofte onvampierachtig in de zetel, en trok Leliël en Venna weer naar me toe. Ik zag Remy en Leah in de zetel zitten, hij was haar iets aan het uitleggen; ik luisterde maar met een half oor, maar het klonk iets wetenschappelijk en het zag er naar uit dat Leah er niet veel van snapte.

TOen we alle kindjes ergens boven in een bed hadden gelegd, zo liefst meisjes en jongens apart in een kamer, zat iedereen in de zetels. Buiten de wolven was niemand moe, Leah was in slaap gevallen bij Remy had ik gemerkt toen ik hem wou gaan onderstoppen. Seth en Embry waren samen met Jacob in de zetel gecrashed. ik keek naar buiten, naar de donkere tuin die om een of andere reden nog perfect zichtbaar was voor me. ik keek voor me, maar op een andere manier zag ik niets. ik was in gedachten verzonken. ik voelde roses handen op mijn schouders. ik glimlachte, maar bleef naar buiten staren. ik merkte dat Carlisle aan de lange tafel zat. ik ging ergens bij hem zitten, en het leek alsof hij me verwacht had. samen met mij ging de rest ook zitten. Alsof ik het teken had gegeven voor iets.
'Ik wou het even hebben over je kinderen.' zei Carlisle op een half trieste toon, een half serieuze toon. ik vreesde ervoor dat hij zou vragen om te vertrekken, dat de gevaarlijke gaven van mijn kleintjes hun familie in gevaar bracht, dat het beter was in Volterra.
'Even op een rijtje; Akshay heeft een immense kracht, sterker dan EMmett of Felix.' hij hield even stil alsof het niet helemaal zijn bedoeling was geweest om hem te noemen, maar hij was wel erg sterk.
'Sacha is strategisch aangelegd in een gevecht, quasi gelijk aan Jasper'
'Ik voorspel dat hij over twee weken mij tegen de grond werkt; zijn techniek evolueert constant, en elk gevecht maakt hem slimmer. Hij onthoud het en past zich eraan aan; hij komt met dingen af waar ik niet eens aan had gedacht.' bracht Jasper tussen.
'Remy heeft nog geen uiting getoond van een gave, al is hij erg geconcentreerd bezig.' Zei Esmee. Iedereen leek nu door elkaar zijn zegje te doen, wel; als iedereen door elkaar praatte zouden we het wel begrepen hebben, maar dat was zo irritant.
'Ik denk dat het eerder in zijn aart ligt om zo geconcentreerd te zijn.' mompelde Edward ertussen. Bella en ik knikten, en glimlachten.
'Freek...' mompelde Carlisle, alsof hij nog aan het overwegen was.
'Ik gok dat hij de tegenovergestelde gave heeft van Leliël, in plaats van mensen tegen elkaar op te zetten, kan hij ze laten verzoenen.' stelde Edward voor. Rose en ik wisselden een blik uit, dat deed ons denken aan iets wat men 'de heksentweeling' noemde; Jane en Alec, die elkaars tegengestelden waren.
'Venna lijkt angsten weg te nemen' zei Alice voor het eerst in lange tijd. 'Weet je nog hoe Jinx reageerde op Leliël, en dan mompelde Venna iets en dan was haar schrik weg.' ik knikte; was het mogelijk dat al mijn kinderen een gave hadden?
'EN dan hebben we Puppy Eye Jinx nog. Het ziet er naar uit dat ze mensen hun .. geest kan ..beïnvloeden. ALs ze iets wilt, en ze kan je aanraken, dan krijgt ze dat ook.' zei ik, denkend aan het koekje van daarnet.
'Daarom wou ik het even over hen hebben, de meesten van hen hebben waardevolle, en erg speciale gaven.' mompelde Carlisle; ik keek hem aan en vreesde nog steeds dat hij me zou wegsturen.
'Ik wil je waarschuwen, als een vriend van Aro, en dat weet jij als zijn dochter ook; Hij is gesteld op gaven. Leliël en Jinx zou hij erg goed kunnen gebruiken, eveneens Akshay en Sacha zouden welkom zijn in zijn legioenen.' Het werd stil rond de tafel.
'Natuurlijk licht de keuze bij jou en je kinderen..' kwam Esmee tussen. 'Het leek ons beter om je te waarschuwen, voor het geval dat er iets mocht gebeuren of zo.' zei Edward. Dus ze hadden dit al besproken.
'Jullie verwachten meer problemen.' zei ik, en het was zeker geen vraag. Iedereen hier aan tafel had het verwacht, na alle problemen met Nessie.

Reageer (5)

  • harryisnietecht

    Krijgen we nog een Marcus POv?

    1 decennium geleden
  • RedWolf

    cool! hopelijk Felix snel terug!!

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Ik ben benieuwd!
    Love it!!!
    Snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Serieus ik ben duidelijk verslaaft! ik heb dit hoofdstuk op mn DS gelezen en die verwisselt als de spotlight verandert elke keer van plek in het verhaal zodat ik naar hetzinnetje waar ik ben geblevenmag zoeken :( als dat niet snel een nieuw hoofdstuk waard is?? *puppyeyes* :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen