Foto bij Hoofdstuk 26: What's lurking in the shadows...

Hee mensen,

ik wilde gewoon heel erg graag een nieuw hoofdstuk uploaden, dus ik weet niet eens of het echt een goed stukje is. Zo niet, meld het dan ff, dan pas ik het aan xD Het is snel geschreven.

Gewoon om mezelf een beetje op te fleuren.

:)

Enjoy

x Aesir

PS. Mooi plaatje is mooi <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Scandal

    En nu is het heel spannend en dan stop je gewoon! Ö
    Schandalig!

    Hoop dat je snel weer een hoofdstuk schrijft. Nu ik weer helemaal bij gelezen ben -3 hoofdstukken achterstand, shame on me!-, vond ik een reactie wel op zijn plaats. :Y)

    Dus scharrel wat vrije momentjes bij elkaar and write!

    1 decennium geleden
  • Winterr

    wie wie wie

    1 decennium geleden
  • Lente2

    O, nu ben ik zo benieuwd wie dat tegen haar zei!

    1 decennium geleden
  • Excelsior

    Eerlijk gezegd vind ik het ongelooflijk vreemd dat je zo weinig reacties krijgt. Dit zou op nummer 1 in de top 10 moeten staan. Eerlijk, ik ben nog nergens op Quizlet zo'n goede story tegengekomen.

    1 decennium geleden
  • Excelsior

    Oooooh dear! Omg, dat is zo spannend! Als het weer een maand duurt voor je een nieuwe uploadt, dan kom ik je persoonlijk vermoorden, haha! Ik wil zo graag weten wat er nu gaat gebeuren! Jij bent echt een pestkop! ):
    Aaah, in ieder geval, het is weer een heel mooi en grappig hoofdstuk, en ik hoop eigenlijk ook dat Walraven die Tijs vrijlaat, maar hem dan wegstuurt naar een ander land met een beetje geld zodat die tenminste kan overleven, maar zodat die uit de buurt blijft van zijn bruid! We zien wel haha, ook al doet hij het niet, ik blijf van hem houden hehe. :'D

    Prettig kerstfeest en een fijne vakantie toegewenst! xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen