Foto bij 9.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Na deze hele haarsessie zit het eigenlijk pas echt onmogelijk slecht. Gelukkig hebben Selena en Ali wel besloten dat ik het gewoon mag houden zoals ik het de laatste tijd heb. Scheelt me weer een heleboel moeite en kappers. Want hoe goed ze het ook bedoelen, het is wel aan ze te zien dat hun haar vaak ook de andere gedaan wordt. Maar ik mag niet klagen want ondanks dat we dan misschien geen nieuw kapsel hebben gevonden hebben we wel ontzettend veel lol gehad. Wat weer afleid van alle spanningen van de laatste tijd. De stomme ruzies die nergens over gingen en het hele gedoe met Shannon en daarna Mike. Ja Shannon, daarover gaat de discussie nu dan al wel weer. Niet dat het erg is. Want nu het allemaal voorbij is kunnen we er om lachen. Dat rare kind. Hoewel ik zeker weet dat ze eigenlijk een heel gewoon meisje is, stiekem alleen diepongelukkig omdat haar ouders nooit tijd voor haar hebben. Ja, Shannon is een apart geval. Eigenlijk zou ik haar nog een keer heel graag vertellen wat ik vind van haar achterbakse gedrag en hoe ze Ali behandeld heeft. Dat mag namelijk helemaal niemand. Ik ben benieuwd hoe de fans zullen reageren als we ze het vertellen op de EMA`s. Hopelijk pikken ze het goed op. Dat zou alles weer een stuk makkelijk maken.
'Maar alles komt er op neer dat Shannon gewoon raar is', zegt Ali. 'Ik snap niet waarom Ryan haar nog gesproken heeft daarna. Geloof me. Hij wilde serieus met haar afspreken', hoor ik Selena`s stem verontwaardigd zeggen. 'Nee, dat meen je toch niet', val ik midden in de discussie. 'Toch wel', knikt ze. 'Hij heeft haar gebeld', roept Ali kwaad terwijl ze opstaat van de bank. 'Daarover wil ik met hem wel eens een woordje spreken'. Mijn blik dwaalt af naar Ali. Nee, ze kan niet kwaad zijn. Als ze zich ergens om boos maakt is ze eigenlijk alleen nog maar schattiger. Zo lang ze tenminste maar niet boos op mij is, dan lijkt ze ineens een heel stuk enger. Maar dat is vooral om dat ik bang ben haar te kwetsen. 'Ja, doe dat', moedigt Selena mij aan. 'Nee, doe dat niet', gaat Ali tegen haar in. 'We hebben nu al genoeg om ons zorgen om te maken'. Selena en ik kijken even naar elkaar en ik weet dat ze precies hetzelfde denkt als ik. Hoe kan ze in vredesnaam gewoon laten gebeuren dat Ryan gezellig met Shannon wil afspreken? Is ze nou nu al vergeten dat dat kind haar eigenlijk wel wilde vermoorden? Wilde? Ze deed eigenlijk al een goede poging. 'Hoe kan je dat nou zomaar laten gebeuren', mompelt Selena. 'Jongens, laten we er over op houden. Dit maakt het hier echt niet gezelliger. Het is toch voorbij', roept Ali terwijl ze richting de badkamer loopt om weet ik veel wat te doen. Selena en ik werpen een veelbetekenende blik in elkaars richting. Dan blijven doen we allemaal zwijgend ons ding. Ali is verdwenen in de badkamer. Selena klooit wat op haar gsm en ik staar een beetje uit het raam.

'Het is maar wat je voorbij noemt', gilt Selena plotseling. Ali steekt haar hoofd om de hoek van de badkamer en kijkt nieuwsgierig richting Selena. 'Whats up', vraag ik ook benieuwd naar waar haar plotselinge boosheid vandaan komt. 'Kijk op twitter stelletje kneuzen. Dan zien jullie het vanzelf'. Ali stormt meteen naar de bank waar haar Iphone ligt en ploft naast me neer. Beide gaan we gelijk naar twitter. Van wat ik daar zie valt mijn mond meteen open. 'Dat dit ons niet opgevallen is. Het is al zo ongeveer de hele dag gaande'. Overal zijn de foto`s van de beruchte avond te zien en niet iedereen is er zo goed vanaf gekomen als we dachten. Het zijn veel meer foto`s dan Shannon ons in het mailtje heeft gestuurd. Maar het ergste blijft toch de foto van mij en Justin waarop we duidelijk zichtbaar aan het zoenen zijn. Natuurlijk hadden we niet zo dom moeten zijn om te denken dat alles nu voorbij was. Dit hadden we gewoon moeten zien aankomen. Ik zie dat er een traan over Ali haar wang rolt en ik sla een arm om haar heen. 'Alsjeblieft niet huilen'. 'Ik haat die stomme hoer van een Shannon', gilt Selena door de kamer heen. Maar ik denk dat ze het buiten misschien ook wel kunnen horen.

Jullie dachten toch niet dat het verhaal zou eindigen zonder dat er nog enige drama kwam? Of dat ze zo makkelijk van Shannon af zouden zijn? Want ergens hadden ze natuurlijk dat ze hun allemaal ging terugpakken. Ben doodmoe van me schoolfeest en heb het zo druk. Dus sorry als ik soms niet activeer

Reageer (3)

  • malletto

    maar het maakt toch niks meer uit want ze wouden het toch al bekend maken? :$
    anyway, snel verder!!

    1 decennium geleden
  • BieberFan

    Wtf bitch ( shannon)

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen