Foto bij Chapter 1

Het begon allemaal toen ik met mijn ouders op vakantie was in Londen. We zaten in de auto terug naar ons hotel. I Want schalde door mijn oren. Ja, ik was een grote fan van One Direction.
“Lieverd, ga jij maar vast naar je kamer, je vader en ik moeten nog wat regelen”, zei mijn moeder, Helen, tegen me. Ik knikte en liep naar de lift. Ik stapte de lift in en drukte op nummer 5. Vlak voordat de deuren dicht waren, schoot er een voet tussen. De lift ging weer open en 5 jongens stapten de lift binnen. Ik vond dat ze er vreemd uitzagen, want ze hadden allemaal een zonnebril, muts en sjaal om. Ik keek ze even vreemd aan en besloot het maar te laten. Zachtjes neuriede ik mee met Moments. Ik zag de jongen rechts van me licht glimlachen en een andere jongen drukte op het knopje met nummer 8 erop. “Hi”, glimlachte de jongen tegenover me naar me. “Hey”, mompelde ik terug. De lift kwam op gang en we gingen naar boven.
En toen begon het pas echt: net toen er een gele 3 op het schermpje in de lift verscheen kwam de lift met een schok tot stilstand. Ik verloor mijn evenwicht en knalde tegen de persoon naast me aan. Samen vielen we op de grond. “Sorry”, zei ik terwijl ik bloosde en ik kroop snel van hem af. “It’s okay, you couldn’t help it.” Op de een of andere manier kwam zijn stem me akelig bekend voor.
“Guys, I think the lift is stuck”, zei een andere jongen. “Dit meen je niet hè?! Lekker is dit, ben ik nog geen een dag hier en gaat het al fout”, riep ik uit. “Excuse me what did you just say?”, zei een jongen met een Iers accent. Ik schudde mijn hoofd, “nothing, I was just complaining.” “What are we going to do now?” zei de jongen die op het knopje met nummer 8 had gedrukt. “I think we should call with that phone thing and then we have to wait I guess.” Zo gezegd zo gedaan. We belden en de man die we aan de lijn kregen zei dat ze er zo snel mogelijk iets aan zouden doen, maar dat het wel even ging duren omdat er niemand beschikbaar was. “Ugh, I am going to put these clothes off, it’s way too hot in them.” De andere jongens stemden met hem in en ze deden hun vermomming af.

Reageer (1)

  • Catching

    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen