Foto bij don´t worry about me!

zeke (vriendje van lucy)

ze hebben het zo gezellig in de trein, dat ze bijna vergeten uit te stappenxD

comments please + kudo

ik ging met lucy bij het raam zitten, en keek naar de besneeuwde straten buiten. het word een te geakkke dag!!
lucy: wat had je broer te missen, hij belt nooit!
ik:hij had het erover dat het vandaag de dag is dat de mayas hadden voorspelt dat de wereld zou vergaan.
lucy was still toen ze opeens zij´ik geloof er in, iegenlijk wil ik naar huis´ whaaaaat nee lucy! weetje hoelang we hier op gewacht hebben! het spijt me ,maar ik ben bang. zei lucy. ik beloof je, als er iets gebeurt blijf ik bij je , je bent mijn beste vriendin ik laat je niet alleen. beloofde ik haar. okeey beloofd vroeg ze. beloofd! de rest van de reis was ze het gelukkig een beetje vergeten over dat hele gedoe met het einde van de wereld. we hadden het de hele tijd over one direction en wat we zouden doen als we perongeluk tegen een van hun zouden opbotsen enzoovoort. het was zo gezellig dat we nog net op tijd door hadden dat we in amsterdam waren. we zongen Save You Tonight onderweg naar het concert.

toen we daar aankwamen zagen we al honderde meisjes staan om een soort rode loper staan, waar ze dadelijk rond 1 uur aan zouden komen. we keken naar elkaar en dachten ¨shit mischien moesten we toch maar gister avond al gegaan zijn¨. kom we gaan ons er gewoon door heen douwen, dat was voor heen ook altijd gelukt zei lucy enthousiaist! maar dat was bij festifals, deze mensen willen hun net zo graag zien als wij! we proberen het gewoon anders hebben we hier drie uur lang niks te doen! ik zuchte en zei:´okey dan maar doe niemand pijn oké. okeey zei lucy vrolijk en we liepen naar de menigte. we zochten een soort gat in de menigte, en al snel vonden we die want iemand moest naar de wc ofzo. we gingen er staan, en duwde ons steeds een centimeter naar voren. na twee uur langzaam duwen stonden we vooraan. we gaven elkaar een high-vife. jeeej, het is ons gelukt, zei ik toc zei lucy dol blij. moet ik voortaan toch maar meer naar je luisteren zei ik hyper. ze komen over een uurtje, dus we hoeven ook niet zo lang meer te wachten zei ik vrolijk. achter ons stonden allemaal sjagerijnige meisjes, ik had zon gevoel dat ze ons elk moment konden vermoorden! oow wacht mijn telefoon gaan zei lucy opeens. hey met lucy... ja uuhhmm, ja maar, nee kom op nou. ik sta vooraan ik ga nu echt niet naar huis!!... ja weet ik, liefje kom op, ik bel je dadelijk wel terug als ze voorbij zijn. en ze hing op.waar ging dat over vroeg ik nieuwsgierig. dat was zeke, hij had het over dat vandaag de dag was enzo, en dat ik naar huis moest komen en niet naar dit stomme gebeuren. zei ze droog. haha echt he wat heeft iedereen toch vandaag!

hé daar zijn ze, ik werd nu al doof door het gegil, en ik ging lekker mee gillen wat kan mij het ook boeie. als eerste stapte louis uit die heel blij naar de menigte liep om ze allemaal een hand te geven, en dingen aan te nemen, daarna stapte liam uit die al met een pen in aanslag handtekeningen begon te zetten op voor hoofden. daarna zayn uit ik keek hem recht in de ogen aan, omg wat een schattige ogen, alleen ze stonden een beetje verdrietig, en daarna sprongen naill en harry heel blij de auto uit, en begonnen zingend handen te geven. liam liep lnags onze rij, lucy en ik hielden onze handen voor onze hoofden zodat de handtekening op onze handen zal komen, alleen toen hij lnags kwam zetten hij de handtekening op ons topje. nou ja eigenlijk vonden lucy en ik dat nog beter, want dat bleef altijd! nadat ze binnen waren liep de menigde rigting de zaal om naar hun plaatsen te gaan. we bleven nog even buiten want lucy moest nog naar haar vriendje zeke bellen.


zeke:´ hey schatje, heb je je al bedacht?´
lucy:´nee zeke, ik blijf lekker hier, maar na het optreden kom ik wel gelijk naar huis.´
zeke:´hoe laat is dat dan?´
lucy:´ik heb geen idee, maar ik sms je wel als ik in de trein stap´
zeke:´ okey, schat weez voorzichtig ik wil je niet kwijt!´
lucy:´tuurlijk schat, ik wil jou ook niet kwijt!´
zeke:´ love you babe!!!´
lucy:´ love you too bye´

ze hing op en liep met mij mee naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen