Deel vijf ;

Lilly;
“Mama, Stef en ik gaan in het park ons huiswerk maken; we vinden dat het te mooi weer is om dat binnen te doen” zei ik toen we de keuken binnenliepen. “Okay dat is goed; maar wel om zeven uur vanavond thuis voor het eten.”antwoordde ze. “Okay” zei ik en i, gaf haar een kus op haar wang. Jamie lag in haar bedje en Lizzy was naar tv aan ’t kijken. Die zullen we maar niet meer storen, denk ik. Toen we in het park aankwamen vroeg ik: “Zullen we daar op het bankje gaan zitten ?” en ik wees naar het bankje dat een paar meter van ons stond. “Ik heb een veel beter idee” antwoordde Stef en hij haalde een dekentje uit zijn tas. “Jij denkt toch ook aan alles, hé” zei ik met een glimlach op mijn gezicht. hij spreidde het dekentje uit over het gras en hij ging erop zitten en ik volgde maar al te snel zijn voorbeeld.

Om kwart voor zeven had ik al mijn huiswerk voor de komende twee weken gedaan en ik was blij daarvoor. Ik denk dat het nu het moment is om hét hem te vertellen. Komaan Lilly; gewoon doen; je hebt niets te verliezen. Denk ik. “Stef..” zei ik. “Ja, Lilly wat is er?” vroeg hij terwijl hij zijn gezicht op mij richtte. “Ik moet je iets vertellen” zei ik een beetje aarzelend. “Zeg het maar je kan me alles vertellen” antwoordde hij en hij legde zijn hand op de mijne. “Wel, het zit zo dat…” en toen werd ik gebeld. Nee, niet nu, niet nu ; dacht ik. Het was mama. Ik schoof mijn gsm open en zei: “Hey, mama, wat is er ?” “Ja schatteke, sorry, je zult nu naar huis moeten komen want het eten is klaar. En je vader en ik moeten je iets vertellen. Tot zo.Tuuuuuuuuuuuuuuut…" “Geweldig”; zei ik met een sarcastische ondertoon. “Wat is er aan de hand ?” vroeg Stef. “Ik moet naar huis, mama en papa moeten ons iets zeggen. De laatste 2 keer dat ze dat zei was ze zwànger”

Reageer (6)

  • ParkingEXIT

    Wuht? ö Neeneenee, ze moet het zeggen Ö

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    OMGOSH?
    Hou je nù op?
    Hoe durf je, net nu het spannend is ophouden.
    Ik EIS dat je verder gaat, dat het mooi is, en dat der moeder zwanger is :Y) (nee, ik weet al wat hun gaan zeggen... CANADA *word blij*.)

    1 decennium geleden
  • JillMiauw

    verdeerrr

    1 decennium geleden
  • Relinquish

    Ghehe,
    'de vorige 2 keer dat ze dat zei was ze zwanger' :']
    Die zin is cool :Y)
    Hurry up you ><

    1 decennium geleden
  • Escritura

    JE KAN NU NEIT STOPPEN!! :@:@:@:@:@
    Schrijf door!! XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen