Foto bij 026

sorry mensen dat ik zo lang niet heb geschreven. Druk met school & ben ook begonnen met rijlessen. Ik probeer zoveel mogelijk te schrijven. Na de vakantie heb ik een PTA-week, dus ik moet veel leren. Maar ik zal tussendoor zoveel mogelijk proberen te schrijven!

Uiteindelijk zijn wij ook omgekleed en lopen we het hokje uit. Louis staat daar met een grijns van oor tot oor. ‘’Jullie zaten in één hokje, dat verklaart waarom het zo lang duurde. Hebben jullie het wel veilig gedaan?’’ vraagt hij grinnikend. Ik geef hem een tik tegen zijn hoofd en loop door. Ik hoor Louis nog verontwaardigd vragen waar dat nou weer goed voor was, maar besluit hem te negeren. Voor de spiegels haal ik nog snel een borstel door mijn haar en loop dan met Zayn en Louis naar de rest die al buiten stonden te wachten. ‘’He he,’’zeggen ze allemaal als ze ons zien. ‘’Ze hadden wilde seks in een kleedhokje,’’zegt Louis grinnikend wat hem een tik van Zayn oplevert en een donkere blik van mij. Die jongen was echt onvoorstelbaar. Harry kijkt ons met opgetrokken wenkbrauwen aan, waardoor ik een blosje over mijn wangen voel trekken. Ik ga Louis zo hard terugpakken vanavond. Hij gaat hier zo’n spijt van krijgen. Ik bedenk een heel plan in mijn hoofd. Ik schrik op uit mijn gedachtes van een hand die voor mijn gezicht zwaait. Het is Louis. ‘’Zat je te denken aan de kleine Zayn die je net hebt gezien?’’zegt Louis grijnzend. ‘’Jaloers?’’ zeg ik triomfantelijk. ‘’Ik vroeg bij wie je in de auto wilde?’’ ‘’Niet bij jou in ieder geval,’’zeg ik plagerig waarna ik met opgeheven hoofd wegloop. Ik ga weer naast Zayn zitten, nadat ik mijn tas in de kofferbak heb gegooid. Zwijgend rijden we terug, iedereen is moe van het zwemmen.
Louis en Niall liggen uitgeteld op de bank, waardoor er bijna geen plek meer over is. ‘’Ga eens aan de kant Lou,’’ zeg ik terwijl ik aanstalten maak om bovenop hem te gaan zitten. Louis blijft echter liggen dus ik laat me op hem vallen. ‘’Auw,’’kreunt Louis. ‘’Ik vroeg toch of je even aan de kant wilde gaan schat?’’zeg ik triomfantelijk. Louis kijkt me alleen maar dreigend aan. ‘’Oeh, meneertje Tomlinson is chagrijnig,’’zing ik vrolijk. Ik por hem vrolijk in zijn zij waarop hij rare kronkelende bewegingen maakt. Zijn gezicht staat alleen nog maar bozer waardoor ik het ondertussen uitgier van het lachen.
Ondertussen zit iedereen op de bank. Ik heb besloten Louis maar met rust te laten en ben bij Zayn op schoot gaan zitten. ‘’Dit appartement wordt echt te klein mensen,’’zegt Liam ineens heel serieus. ‘’We moeten gaan kijken naar een groter huis.’’ Iedereen maakt instemmende geluidjes. Iedereen praat door elkaar heen nadat Liam dit heeft gezegd. Liam staat hoofdschuddend op en doet zijn laptop aan. Ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten. Hij start internet op en gaat opzoek naar huizen. Mijn mond valt open bij de het zien van de grote huizen waar hij naar zoekt. Maarja, One Direction loopt zo goed, ze hebben genoeg geld. Liam klikt op een huis en mijn mond valt nog verder open. ‘’It’s perfect,’’breng ik verbaasd uit. Liam kijkt me glunderend aan. ‘’Boys kom eens,’’zegt Liam. Hij laat de anderen het huis zien en iedereen is het ermee eens, dat moet ons nieuwe huis worden. Liam belt meteen de makelaar en we kunnen morgen al gaan kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen