Foto bij 1 wantrouwen

Van mijn moeder moet ik mijn kamer opruimen. Ik doe mijn laptop aan en start msn op.

Ik kijk wie er allemaal online zijn. Lisa en Susan. Daar heb ik géén zin in. Ik weet niet waarom, ook al zijn ze mijn vriendinnen. Ook kijk ik naar wat de andere hebben geschreven. 'Zin in schaatsen <3' van Amber. Eronder heeft Susan geschreven; Schaatsen? wanneer gaan we schaatsen? en daarna o, ik weet het al. Ook heeft Rosa geschreven;Schaatsen? en daar weer onder oeps.. ik ook!:$
Ik vraag me af wat ze bedoelen? Ik bedenk meteen de stomste dingen. Zou Lisa haar verjaardag alleen met hun vieren? niet met mij, ook al hoor ik bij ons vriendinnen groepje (ikweet dom woord, weet niet hoe ik het anders moet noemen:$).

Met een trillende lip denk ik na. Het is toch niet normaal dat ik dit denk? Vroeger vertrouwde ik iedereen. Ik krijg tranen in mijn ogen. Vroeger ja.

Mijn moeder roept van beneden; Heb je je kamer al opgeruimd?! Nee, ik ben bijna klaar, zeg ik. Snel maak ik mijn bureau leeg en maak mijn bed op. Zo vind ik het wel goed. Ik kijk in de spiegel, heb ik geen rode ogen meer? Ik veeg nog een beetje langs mijn oog. Zo zie je niks meer.
Met mijn gedachten ergens anders loop ik naar beneden.


LaterVerder:$

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen