I know ben een beetje vaag bezig maar ik hoop dat jullie dit verhaal leuk vinden. Ik ga veel schrijven aan dit verhaal en hoop dat er snel veel abo's bij komen.

We lopen naar beneden hand in hand. 'Renesmee lachen!' Roept Alice en een flits verblind me, en nog één en nog één. 'Alice!' Roep ik met een hand voor mijn ogen. 'Je verblind ons.' 'O, sorry.' Zecht ze lacherig en maakt goew nog een foto, ze kijkt op het schermpje en begint dan te lachen. 'Jacob, je staat er echt sullig op.' Zegt ze en ze huppelt naar de keuken. Gek wijf. Denk ik en Edward begint te lachen. 'Ja gek is ze wel.' 'Maar wel lief.' Zegt Renesmee er achter aan.' Fijn, loopt ie weer in mijn gedachten te graven hoor. Edward loopt lachend naar de kamer. Kies een ander slachtoffer! 'Gaat niet je bent in mijn huis.' Roept Edward lachend. Ik zucht en loop achter Alice en Edward aan de keuken in. Zodra we daar aan komen word Renesmee van me weggerukt en het vlogende moment ligt ze gillend bij Emmett over zijn schouder. 'Emmett, laat me los!' Roept ze en ze begint hem tegen zijn buik te schoppen. 'Jake, help me?' Vraagt Renesme met een pruillip. Ik loop naar Emmett toe en hij geeft haar aan mij. 'Het is jammer dat ik niet eet anders was die taart nu al weg geweest.' Zegt Emmett. 'Het is maar goed dat je niet eet, ik heb de wolven ok uitgenodigd hoor.' Zegt Renesmee. 'Nog meer honden?!' Het woord "hond" spuugt Rosalie gewoon uit. 'Het kan zijn dat je ze niet mag maar het is de verjaardag van Renesmee hoor.' Mengt Bella zich nu in het gesprek. Opeens hoor ik de voordeur dichtklappen. 'De feestbeesten zijn gearriveerd!' Hoor ik Seth roepen en metteen daarna komen Quil en Embry naar binnen gerend en roepen in koor. 'TAART!' Ik grits snel de taart weg en ze kijken me zielig aan. 'Taart?' Zegt Embry alsof hij een kind van drie is en we beginnen te lachen. 'Zometeen grote knul.' Plaagt Seth. Quil loopt ondertussen om me heen en voor ik het door heb heeft hij twee stukken slagroomtaart in zijn handen en gooit een stuk naar Embry. 'Jeah, en weer winnen we!' Ik schud lachend mijn hoofd en we wachten tot Leah ook komt. Ik hoor de deur en het is niet Leah die daar staat. Het is Emily. 'Gefeliciteerd Renesmee.' Zegt ze en geeft haar een kadotje en drie dikke kussen. 'Is Sam mee?' Vraag ik wantrouwig. 'Nee Sam en Paul zijn niet mee.' Ik voel dat Renesmee zich meer ontspant en ze vraagt of Emily ook een stuk taart wil. 'Nee sorry ik moet weer terug, ik had wel willen blijven maar dat gaat niet.' 'Jammer, maar wel leuk dat je bent gekomen.' Zegt Renesmee en Emily gaat weer. 'Ik ze weg?' Leah komt vragend binnen. 'O gelukkig is ze weg, ik had echt even geen zin in haar. Ze gaat naast Seth zitten en pakt ook een stuk taart. Embry gooit een kadootje naar Renesmee die Alice uit de lucht vangt en weer terug gooit naar Embry. 'Op de tafel leggen bij de anderen, en neem die van Emily dan ook gelijk even mee. 'En die van mij.' Zeg ik en geef de enveloppe aan Embry, hij kijkt er naar een doet alsof hij het weegt. 'Wel een beetje klein he?' Lacht hij. 'Ach het gaat er om wat er in zit.' Zeg ik terug.

Reageer (2)

  • Kimology

    Verder verder verder!!!!! Dit ver haal is leuk!!! Okal snap ik het doel nog niet

    1 decennium geleden
  • DuppyDub

    Zien jullie, het zijn precies 555 woorden. Stoer toch??? xD ik ga btw pas door na een reactie :) *dezeteltnietmeeuiteraart*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen