Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Malificent

    HARRRYYY !!!!! >:[

    Dit gaat zo wrong,
    ze moeten terug met elkaar,
    en wel nu!
    Je krijgt een koekje? c:
    Oké, neen, dat hoort Niall te zeggen!
    `Koekje?´, *big smile*

    1 decennium geleden
  • xZAYNMALIK

    Nee, geen romantische verhalen. xd
    Maar wauw, love this chapter. Snel verder.
    (H)

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    haha, en dan moet je zo'n drama schrijven terwijl je zelf helemaal hyper bent, diep respect dat je het dan nog zo hebt kunnen brengen!! Echt het is super mooi geschreven! Ik zou dat sowieso niet kunnen als mij dat gebeurde.. En ehm mijn liefdesleven faalt een beetje, dus laten we het daar maar niet over hebben;) haha, nee oké ik heb gewoon geen behoefte aan een vriendje, call me stupid.. Tja ik weet niet met kerst dacht ik wel echt, ahw nu wil ik echt gewoon een vriendje om tegenaan te kruipenxD maar ach untill I find the perfect boy I have my friends;) ik heb meer dan genoeg goeie vrienden en dat vind ik eerst goed genoeg hoor...
    zo dat was mijn falende liefdesleven wel weer.
    En ehm... nu is er geen Madayn meer:( nahou, nu krijgen we zeker een Marry:) haha, oké sorry ik lag nu heel hard om de naam die ik zelf heb verzonnen, slecht!!! Oké misschien ben ik wel een beetje heel klein beetje raar;)
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen