Foto bij 2.2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • PandaRulez

    Ik zou zeggen: Ik vind je wel aardig enzo maar ik vind Niall leuker.

    1 decennium geleden
  • TOMMONLINE

    Wanneer Zayn Malik zijn liefde verklaart aan mij... zal ik perplex staan en denken van 'ja joh, praat verder ik kijk wel naar je, hottie'. Daarna als hij afgesproken is en me vragend aankijkt zeg ik 'i love you too'. Daarna glimlacht hij met die faskjfklsdjglkasdfas lieve lach naar me, en ik grijns als een koe terug. Kunnen die lachen eigenlijk?? Naja, whatever, daarna leg ik mijn armen in zijn nek, komt hij dichterbij en plaatst hij zijn lippen op de mijne, zijn tong likt langs mij lippen en zo begint zoen nummer 1. Daarna zegt hij van; 'I'm sorry babe, but I've got to go now.'. Dan ga ik sip kijken en hij ook even. Dan geeft hij me een kus en lach ik weer. Daarna ga ik naar het treinstation naar Lieke om haar te vertellen wat me zojuist is overkomen. Lieke is supppppppper blij en dan gaan we feesten en dan belt ineens Harry op en die vraagt of jij er bent. En dan mag JIJ aan MIJ vertellen wat jij zou doen als Harry zijn liefde aan jou verklaart!

    1 decennium geleden
  • xEskimoKiss

    Zeg ik: weet ik toch schat, ik hou ook van mij *wbw* En dan ruk ik hem de kleren van het lijf en de rest mag je zelf bedenken *wbw*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen