Foto bij Hurricane force!

Ik weet niet hoe erg ik me moet verontschuldigen,dat ik helemaal nix geschreven heb.zzzzzzIk heb ook nix geschreven bij mijn andere verhaal.Ik heb het echt heel druk met school en dacht in de kerstvakantie ga ik heeeeel veel schrijven maar ik moet ook stage lopen en dat doe ik ook in de kerstvakantie dus dat plan gaat ff niet door maar ik ga wel schrijven hoor.Duzz bij deze een hooftstukje

ik hoop dat jullie 't me vergeven

We liepen over de weg,het zou niet ver meer moeten zijn voor Air village.Het waaide steeds al stevig maar ik merkte dat het nu steeds heftiger werd.
'He jongens,misschien is het slim als we ergens gaan schuilen?' Stelde ik voor.
'Straks,wanneer het nog harder waait.Nu is het nog niet zo hard.' Antwoorde Rena.Ze had het nog niet gezegt of er kwam een keihard windvlaag waardoor ik mijn ei goed moest vasthouden anders zou hij wegvliegen.Toen de wind weer minder was keken we elkaar aan.
'Waar kwam dat vandaan?' Vroeg Rena,Daisuke en ik haalde onze schouders op.Bulbasaur,die tot nu toe voor ons had gelopen,kwam naar mij toe en ging met zijn kop tegen mijn been zitten.Ik keek naar hem.
'Bulbaaaa' Jammerde Bulbasaur.Ik aaide over zijn kop en keek naar Daisuke en Rena.
'We moeten gaan schuilen,er gaat iets gevaarlijks gebeuren.Pokemon voelen dat aan en raken van slag.' Zei ik en wees naar de pokeballen van Daisuke.Kleine stroompjes liepen eroverheen.
'We moeten beschutting vinden.' Bevestigde Daisuke.
'Maar waar?Er is hier niets.' Zei Rena en wees in de rondte.We stonden op een weg,naast de weg lagen er wat struiken maar naarna was het weiland.Met maar een paar bomen te zien.Achter ons klonk opeens sirene.Agent Jenny kwam aanrijden op haar motor en stopte toen ze ons zag.
'Hey agent Jenny.' Begroette ik haar.De wind stak weer heftig op en de lucht was donker grijs geworden.We hadden allemaal een arm voor ons gezicht geslagen zodat er geen zand of takjes in onze ogen zouden komen.
'Wat is dit toch,agent Jenny?!' Riep ik boven de wind uit.
'Er waren twee orkanen en nu een derde!' Riep agent Jenny en wees.Ik keek naar het weiland en zag hoe een orkaan gevormd werd.Ik draaide mijn hooft en zag links van ons een orkaan en achter ons was de derde.Ik realiseerde het me,we zaten in de val...
Daisuke en Rena merkte mijn blik en zagen het toen ook.
'We moeten rennen!' Riep Rena.
'Nee,we weten niet hoe ze lopen,straks lopen we precies in ze of worden we meegesleurt door de wind kracht.' Zei Daisuke.Weer een groote wind vlaag.Ik zag hoe Rena van de grond afkwam door de wind.
'Bulbasaur,vine whip!' Schreeuwde ik over de wind heen en Bulbasaur greep Rena.Rena werd naast me neergezet op de grond.Ik sloeg mijn arm rond haar heen zodat de wind haar niet meer kon weg grijpen.Ik keek naar Bulbasaur.
'Bulbasaur!' Riep ik en Bulbasaur keek me aan. 'Wil je in je pokeball?' Vroeg ik zonder dat ik erbij nadacht.Bulbasaur schudde heftig zijn hooft.
Weer een windvlaag.
'Godver!' Hoorde ik Daisuke vloeken,hij wreef iets uit zijn oog.Waarschijnlijk zand van de weg.Toen hij klaar was wenkte ik hem.Daisuke zette zijn voeten stevig neer zodat de wind hem niet ook te grazen zou nemen.
'Wat is er?!' Vroeg hij ten hij naar me stond.We moesten nog steeds roepen omdat de wind niet meer ophield.
'Hou Rena vast!' Riep ik.Daisuke knikte en we wisselden.Ik liep op dezelfde manier als Daisuke naar agent Jenny toe die op motor zat.
'Hoe kunnen we hier weg?!' Vroeg ik.
'Ik maak de enigste kans met mijn motor!Omdat hij zwaar genoeg is en ik om ze heen kan rijden!Te voet maak je geen kans!' Antwoorde agent Jenny.Ik keek naar haar zijspan.
'Kan je iemand meenemen in dat ding?!' Vroeg ik.Agent Jenny knikte.
'Eén persoon en één pokemon past!' Riep ze over de wind.Ik knikte.Ik draaide me om en zag Daisuke,Rena en Bulbasaur staan.Ik keek naar Daisuke.Hij had niets kunnen horen door de wind maar hij snapte het wel.Hij las van mij af wat ik in gedachten had.Daisuke sloot zijn ogen en knikte.Ik liep naar Rena en Daisuke toen en nam Rena over.Ik keek naar Daisuke.
'Schiet op,des te eerder zijn ze veilig.' Zei Daisuke zacht maar ik las van zijn lippen af wat hij zei.Ik tilde Rena op en liep naar de motor.
'He?Wat?!Suno!Wat ga je doen?!' Riep Rena verbaast uit.Ik antwoorde niet en zette haar in de zijspan.Ik pakte de riem en knopte die vast.Ik pakte Bulbasaur van de grond en zette hem bij Rena.Het drong bij Rena door en ze keek met met geschrokte ogen aan.Ze schudde haar hooft.
'Nee...NEE! Ik laat jullie niet achter,dat kan ik niet!' Riep ze en keek van mij naar Daisuke.Ik deed een stap naar agent Jenny en boog voorover zodat ze me beter kon horen.
'Is er iets wat deze orkanen veroorzaakt?' Vroeg ik.
'Ja,we zaten te denken aan een vlieg of draak pokemon.' Antwoorde agent Jenny.Ik dacht even na. 'Een Charizard?' Vroeg ik.Jenny haalde haar schouders op. 'Zou goed kunnen,we weten niets zeker.' Zei Jenny.
Ik knikte langzaam en keek naar Rena die met tranen in haar ogen naar mij keek.
'Zorg goed voor haar en Bulbasaur.' Zei ik tegen agent Jenny.Jenny knikte en startte haar motor.Ik liep naar de zijspan.Ik gaf Bulbasaur een aai over zijn kop.Bulbasaur wilde eruit spring maar ik hield hem tegen.
Ik drukte snel een kus op Rena's wang en de motor reed weg.Wij bleven achter,Daisuke en ik stonden midden op de weg.De wind gierde langs ons heen.De orkanen kwamen langzaam dichterbij.
'Zullen we dan maar?'Vroeg ik en Daisuke knikte. 'Ja.'
We liepen recht op de grootste orkaan af.



Oké,misschien niet zo'n heel lang hooftstukje maar ik moet ook nog ontbijten en zit dit dus in mijn pyjama(onderbroek en tshirt) te typenxD

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen