Foto bij 98- Charge..

Vampiers doden in stijl...

Jane poV
Het zag ernaar uit dat Aro geen zin had om te wachten tot de CUllens dit keer een vampierleger op te bouwen. Verrassingseffect kon je het niet noemen, met Alice die alles voorzag. En Elisabeth.. Ik moest moeite doen om stap voor stap vooruit te gaan. ALec hield mijn hand vast, ik wist dat Demetri voor me liep -ik kon hem zien- en wist dat Felix achter mij aanliep. Dacht hij dat ik Elisabeth zou tegenhouden als ze zich zou kwaad maken op hem? Ik zou het waarschijnlijk wel doen, ze hield van hem. Ze houdt van hem, niets om in de verleden tijd te zetten. EN ik voel aan dat ze altijd van hem zal houden, wat hij ook doet, want ze weet dat hij -ook al is hij een vampier- niet perfect is. Net zoals ze van haar kinderen houdt, houd ze ook van hem, en ik hoop dat ze nog een beetje over heeft voor Aro en Caius, dat ze hen kan vergeven. Ze zijn niet slecht, ze .. laten hun leiden door hun wil om te regeren, en hun angst voor een clan die steeds groter wordt. Verbetering; Familie, want dat zijn de Cullens. Ze worden niet verteerd door de haat die het bloed drinken bij onze soort opwekt. Het dierenbloed houdt hen samen in plaats van het mensenbloed dat ons uit elkaar trekt. bij ons zijn er altijd ruzies om de malste maaltjes, maar ik kan me niet voorstellen dat de Cullens gaan mopperen over een konijn..
'Iedereen kent het plan? ik herhaal niet meer voor diegene die achterblijven.' zei Caius op een geïrriteerde toon.
'Lets move, over 4 dagen komen we aan,' zei Caius.
'2 tot 3 daagjes bij voor jagen.' viel Aro tussen, maar hij was niet zo energetisch als anders, hij leek bijna... kalm.
'Iedereen moet in top form zijn.' zijn mond vertrok zich tot een streep. Hij meende het... hij was van plan om de CUllens te verpletteren, en Elisabeth met hen... het enige dat we konden hopen, was dat hij minder happig zou zijn om zoiets te doen als ze voor hem stond.

Marcus PoV
Een week was gepasseerd, Tristan was klaar, zijn leger was klaar, hij wou zijn aanval inzetten. Ik wist nog steeds niet waarom ik eigenlijk mee ging. Zou ik Aro of Volterra aanvallen? Nee, zeker niet. ZOu ik Aro ooit iets aandoen of hem zoiets toewensen? Nee. Tristan was mijn zoon, en hoe goed ik ook probeerde, Aro en Tristan kwamen niet overeen, ondanks mijn pogingen om hen bij elkaar te brengen. Misschien .. ik had er ooit met Elisabeth over gesproken, toen ze een kind was. Ik had gehoord dat de waarheid uit een kindermond kwam, en ergens was dat ook zo. Hoewel ze klein was, was ze slim, zoals haar antwoorden.
'Misschien moet je de bazen dan vervangen. of zelf baas spelen.' dat was het antwoord dat ze me gegeven had toen ze 3 was, en in al zijn eenvoud en onschuld, was dat misschien wel de juiste oplossing. Vervang de Vampirelords, of speel zelf baas. Dus ofwel moest ik alleen Aro en Tristan aanvallen -iets wat ik gewoon niet zou willen- ofwel moest ik ze allebei hun deel afpakken, wat ook niet doenbaar was, hoewel ze dan misschien de handen in elkaar zouden slaan om mij te verslaan. Maar dat was ook niet waar ik naar zocht.. Laat staan, nu Tristan wist dat Aro zijn dochter gestolen had.
'Master Marcus, master Marcus! we vertrekken!' Niké kwam rond me gelopen, hij hing gewoon om mijn nek. Ik glimlachte en wreef over zijn haren.
'ik kom al.' zei ik zacht. hij liep de hele tijd naast me, zodat ik niet de kans kreeg om Tristan te vragen wat het plan was met Niké. Zou hij echt toestaan dat een kleintje als Niké zou meevechten. hij zou zijn 'adoptiezoon' opofferen voor Elisabeth, de dochter die hij nooit gekend had, en in zijn gedachten Elize noemde.
'Vader?' Ik keek op naar Tristan, die juist iets herinnerd had.
'Als Aro met mijn dochter gaan lopen is... zou jij haar moeten kennen.' zei Tristan met een half boze blik. ik keek naar hem, niet helemaal zeker wat ik erop moest antwoorden. Waarschijnlijk hadden de Roemenen of andere vampiers die er van wisten, het hem naar de mond gepraat. Ik keek naar hem.
'Als je wilt, zal ik je het een of ander uitleggen. ik kan je over haar vertellen, maar apart.' mompelde ik zacht.

Oké mensen, ik wil dus eerst 10 reacties voor ik doorga... het moet zeker gaan, voor het moment is het vorige deel door 31 mensen gelezen ik heb 59 abo's... dus... xD

Reageer (11)

  • Loverof

    Ga snel verder!!!
    Ik heb in vier dagen alle hoofdstukken gelezen!!
    Het is zo leuk en spannend!!!
    Het verrast me elke keer weer!:D

    1 decennium geleden
  • channie18

    snel verder(yeah)

    1 decennium geleden
  • RedWolf

    Dus Elizabeth (Lily) is Tristans dochter?

    1 decennium geleden
  • LitleDemon

    bijna 99! nog maar 2 en dan zit je op de 100!!!! snel verder! it's killing me not to know what will come!!!! xxx

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Auts! Nu moet Marcus het ook echt zeggen... ff snel 1 mening tussendoor... LAAT Niké Alsjeblief Niet Doodgaan!! (ik vind hem zo f* schattig...:$)
    BIJNA 100! I like ahah ahah!! Thats it!!
    Volgens mij wordt dat op het slagveld nog best een pijnlijke confrontatie... "Heey jij bent Elizabeth mijn dochter.... ps ik haat je adoptie vader Aro." owkee... sorry voor deze kansloze reactie ik ben hyper!!(yeah) snel verder


    pps als ik kan tellen is dit reachtie 6!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen