Foto bij | 021 | En de knappe postbode [Chad Michael Murray]

5 juli.
Wij vertrokken alle drie te samen maar ik en Lau gingen dan een andere richting op, richting bakker. Lekkere koffiekoeken die de bakker zelf maakt zijn overheerlijk ! Alleen kreeg ik nu op dit moment niet veel door mijn keel. Dat ding met Chad spookt nog steeds door mijn hoofd. Zou het ook wel goed komen? Oh please laat mij hopen van wel. Zo wil ik Lau niet op vakantie laten gaan maar ja, als er niks anders op zit dan wachten en wachten op de eerste stap van Chad.
Wij aten onze koffiekoeken onderweg naar het stad al op om vervolgens bij een starbucks lang te gaan voor een koffie of warme chocomelk. Ookal is het zomervakantie, een warme chocomelk kan altijd smaken.

Nu we toch in de stad waren gingen we ineens even kijken in de videostore voor dvd of series. We pakten elk een serie die ik thuis niet had en echt wouden zien. Ik nam Ghost Adventures en Lau nam Sex and The City. Die zouden we gaan kijken na het pakken van Lau haar koffers. We gingen naar huis en leggen de series op het salontafeltje en schreef een briefje voor als er iemand van mijn ouders wakker werd of mijn zusje, zodat ze weten waar ik ben. Lau ging achter op de fiets zitten en reden met haar trolly achter de fiets aan naar haar huis om de rest in te pakken. Bij haar thuis aan gekomen stormde haar ouders naar haar toe. Mij gaven ze ook een knuffel. Ik ben zowat de 'huisvriendin'.

Na wat gedronken te hebben gingen we naar boven naar haar kamer. Die hing niet vol met posters zoals mijn iets kleiner zusje haar kamer. Af en toe kwam ik eens een foto van mij tegen, ze had een muur met de herinneringen op die we ooit beleeft hebben. Juist het surfen moet er nog tussen. Maar daar heb ik al een idee voor. Ze trok haar kast open en er vielen zowat kleren uit de kast. Ze had heel veel kleren, ze zou een tweede kast nodig hebben. We legden de kleren die we niet nodig hadden legde we even op haar bureau. 'Zou het in Portugal warm zijn?' vroeg Lau voorzichtig. 'Ik denk het wel hoor, het is hier niet zover vandaag en ligt nog meer aan de evenaar dus is het daar warmer dan hier.' Oke mijn aardrijkskunde van school kwam even naar boven. 'Deze 2 bikini's moeten mee. Oh en deze jogging jumpsuit ook. voor als ik in de ochtend een een rondje wil rennen door Portugal.' 'Die is echt mooi' Zei ik instemmend dat ze die zeker moet meenemen. 'Oh enn deze jumpsuites moeten ook mee Lau ! Die zijn ook prachtig!'
Voor de rest pakken we ook nog gewone kleedjes en deze short + top. Voila we zijn gepakt en gezakt. De koffers zouden hier blijven bij haar thuis en haar ouders nemen ze dan mee als ze om Lau komen vannacht. Inderdaad vannacht. Dan ging mijn beste vriendin mij verlaten voor een paar weken. Een stuk of drie dacht ik toch wel. Maar och ja, ik had mijn werk. Met Chad. Bij deze gedachte moest ik toch wel even een brok doorslikken.
Het is nog steeds niet goed en ik moet hem zien op het werk.

Bij mij thuis aangekomen namen we al snel de DVDs mee naar boven. We begonnen eerst naar Sex and The City te kijken. Ghost Adventures is voor wat later op de avond. Dan is het lekker donker en dan is het nog eens lekker spannender ! Na de hele DVDbox te hebben bekeken van Sex and The City gaan we dan even naar Styby om met hem te spelen. Dat beest is verzot op spelen, hij wil niks anders doen dan spelen met ons. Gek beest. We gingen terug naar binnen omdat het al wat aan het schemeren is, ideaal om naar Ghost Adventures te kijken. En jup, ik geloof in geesten. Bij sommige stukken schrokken wij ons rot! Dan was het weer een tijdje doenbaar tot als de deurbel ging. We gilden het uit! Samen gingen we de deur open doen en het zijn de ouders van mijn lief Lau'tje. Ze vertrekt voor drie weken naar Portugal. 'Lau, schrijf je me wel vaak een brief of kaartje ofs? Want ik ga je missen hoor meid. Nu zeker het nog niet in orde is met Chad. Ik ga kapot.' 'Tuurlijk wil ik je vaak een briefje sturen. Ik ga je ook missen hoor! En het komt wel goed met Chad.' Ik gaf ze nog een laatste knuffel en zwaaide naar haar tot als ze uit mijn zicht verdween.

Reageer (1)

  • Eventually

    Het moet goed komen met Chad! En Lau met ff lekker hard genieten van die vakantie, ik wou dat ik in haar plaats was!

    Snel verder liefje xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen