even voor de duidelijkheid de titel betekend koboldenpis en vieze drab... (volgens google vertalen dan xD)

tja want er gaat vieze Crabbe & Goyle drab gedronken worden...

Puntjuuhh POV


Terwijl ik De drab met de haren in twee flesjes deed, was Aloho nog steeds aan het sissen. "leg de klemtoon op de ess, begin met raahss en eindig met sjaahhh," fluisterde ik in haar oor. "Raahssesssjaahhh" klonk het als antwoord. En terwijl de geheime kamer (alweer) dichtging, gaf ik haar een flesje met Goyle-smurrie. "Ik weet niet hoe lang we die twee zijn, De drank is best oud en de werking wordt dan steeds slechter. De drab is nu wel ranziger..." Aloho staarde me aan. "Ben jij aan het solliciteren voor tweede Hermie?" "Ja dat ben ik," antwoordde ik vrolijk. Terwijl ik rondkeek of ik Crabble en Goyle ergens zag, verzon Aloho een leuk plekje voor de twee flesjes - mijn tas.

Voorzichtig trok ik met de watervaste stift een lijntje op Crabbe's lip. We hadden bedacht dat snorren hun wel goed zouden staan. Ineens snurkte Crabbe en schoot ik uit. "F*ck ik ben uitgeschoten. Mijn snor suckt! en die van jou?" Voorzichtig keek ik mee over Aloho's schouder. Natuurlijk was haar snor perfect. Na er een permanente plakbezwering op uitgesproken te hebben dronken we onze drab op. "Wat is dit? Koboldenpis?" Snel trok ik Aloho achter een harnas. "Mijn drab is ook ranzig, maar dit is een verboden drankje. Als men ons ermee betrapt moeten we naar Perkie. En er zat al koboldenpis in jou smekkie.." "Oh, gezellig" was Aloho's droge commentaar. Na een verschrikkelijke minuut waren we veranderd in Crabble en Goyle. Snel liepen we richting de kerkers. Op naar de leerlingenkamer en Draco!

Terwijl we voor de leerlingenkamer stonden kwam Patty langs. "Opzouten ik moet naar mijn Draakje," kirde ze. "eventjes wat proberen," fluisterde ik. "Crucio!!" Jammergenoeg stond Patty nog steeds dom voor zich uit te staren. Die tijd gebruikte ik om mijn stok op te poetsen. Net op het moment dat ze weer verder liep probeerde ik het nog eens: "CRUCIO!!!!" Dit keer gilde ze wel, en nadat ik haar had verlamd zei Aloho een wachtwoord waardoor je zoizo naar binnen kon: "Ramalakashamalamading-dong," en tot alleen Patty's grote verbazing hadden we toegang. "Hey, maat" riep ik tegen Draco - die gelukkig als enige in de leerlingenkamer was. Terwijl ik Crabbe's worstvingers gebruikte om mijn toverstok te trekken keek hij vrij verbaasd. "CRUCIO!!!!!" Gilde ik



En nu komt er een cliffhanger... (Voor draakje dan Gheghe *evil laugh*)

Reageer (3)

  • FairyXVamp

    ramalakashamakamading-dong wtf LOL

    1 decennium geleden
  • l_l3

    WhahahaaaaxD

    1 decennium geleden
  • Daniela

    haha
    "Ramalakashamalamading-dong"

    xd Dat is toch van Zack en Cody? xd
    Awesomeness! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen