Zijn ogen speurden de ruimte af, waarna een klein zuchtje tussen zijn lippen uit kwam. Nergens zag hij de blonde haren die hij zocht.
      “Hey jongens” Stan keek Zayn, Liam, Harry en Niall met een glimlach aan. “Hoe bevalt het tourleven jullie?” Niall had Stan altijd al wel een sympathieke jongen gevonden. Stan was altijd heel erg vriendelijk en sociaal, hij wist altijd wel iets waarover je kon praten. En net zoals Louis kon hij ongelofelijk kinderachtig doen op een possitieve manier.
      “Heel erg goed, ik moet zeggen dat ik dit echt wel altijd wil doen” een glimlach verscheen op Harry’s gezicht. “Hoe is het met jou? Studeer je nog?” Stan knikte.
      “Ik zit in mijn laatste jaar” Stan studeerde voor tuinarchitect, iets wat Louis altijd al geweldig gevonden had. Dat was dan ook het eerste ding dat Louis gezegd had tegen de jongens over Stan. “Dus, ik ben er bijna vanaf”
      “Ben je hier alleen?” een frons verscheen in het voorhoofd van Zayn.
      “Normaal gezien kwam één van mijn zusjes nog mee, maar ze is ziek dus dat gaat het. En Olivia is mee, natuurlijk. Ze staat buiten bij Louis” Nialls ogen vlogen omhoog, naar de achterdeur. Daarachter stond ze, het was raar om te weten dat ze dichtbij was. Dat hij haar binnen enkele seconde weer terug kon zien. Dat zijn buik weer op hol kon slaan en de vlinders gaten konden boren.
      “Ik wist niet dat jij en Olivia zo’n goede band hadden”       “Hadden we ook niet. Nou ja, vroeger wel maar toen is die wat vermindert. Tot dat jullie op tour vertrokken, “ Stan glimlachte, “ik denk dat ik de helft van mijn vrije tijd bij haar spendeer. Ik heb Louis’ kamer al helemaal ingepalmd”
      “En weet hij er van?” Niall volgde het gesprek maar met een half oor, het enige wat hij deed was op het juiste moment lachen. Of dat probeerde hij toch. hij kon niets anders doen dan naar de achterdeur staren, hij kon zijn ogen er niet van af halen. Alsof ze vast gelijmd waren.
      “Toch, Niall?” snel knikte Niall en keek weer naar de jongens. “Zie je wel dat ik gelijk heb, Niall zegt het ook” de jongens hadden niet door gehad dat hij niet aan het op letten was. “Ik heb gewoon altijd gelijk” met een grote grijns keek Harry de andere jongens aan.
      “Tuurlijk, wat jij wilt” Zayn draaide eens met zijn ogen. “Maar waarom spendeer je ineens zoveel tijd met Olivia? Niet dat het erg is ofzo hoor” Stan haalde zijn schouders op.
      “Ik weet het niet, we kunnen goed met elkaar over weg en we hebben elkaar graag. Ze is echt een geweldige vrouw. Ze is slim, grappig en lief. Ik kan niet begrijpen dat niet elke jongen achter haar aan loopt. Eigenlijk gelukkig voor haar, ze zou gek worden als het wel zo was”
      “Dus ze heeft geen vriendje?” de woorden kwamen Nialls mond uit voor hij er over na dacht. Het maakte hem niet uit dat de jongens er bij waren, hij moest het gewoon weten.
      “Niet dat ik weet. Of ze concentreert zich tot niet op jongens. Op mezelf en misschien nog twee andere jongens na gaat ze enkel met meisjes om. Ze concentreert zich meer op haar studies dan op iets anders eigenlijk. Waarom?”
      “Oh, gewoon. Hoe gaat het met haar studies?”
      “Misschien moet je dat aan haar vragen? Want ik heb serieus geen idee, geloof me als ik bij haar ben praten we daar niet over” een glimlach verscheen rond Stans lippen. “Helemaal niet” een jaloerse steek trok door Nialls buik heen. Als ze daar niet over praatte, wat deden ze dan wel? “Niall? Ik maakte gewoone en grapje. Ik weet niet hoe met haar studies gaat omdat elke keer als ze het woordje studie uit spreekt ik mijn intresse kwijt raak”
      “Oh” een rode blos verscheen op Nialls wangen. Was het zo duidelijk voor iedereen dat hij jaloers was? Waarschijnlijk wel, maar kon het ook anders? De jongens concentreerden zich weer op hun gesprek, op Liam na.
      “Gaat het?”
      “Natuurlijk, waarom zou het niet gaan?” de rode blos begon langzaam aan weg te kruipen waardoor Niall omhoog keek.
      “Ik weet niet, misschien omdat Olivia elk moment door die deur naar binnen kan komen en ik geen enkel idee heb hoe zowel jij als zij gaat reageren”
      “Wel, daar zullen we dan direct achter komen. Niet?” verbaasd keken zowel Liam als Niall op toen de achterdeur open ging.

Lekker spannend ^^ (Nou ja, niet heel erg spannend maar toch een klein beetje, niet? ^^) Hoe zullen ze reageren? Wel, dat zal je in het volgende hoofdstuk te weten komen (;
Ps: 51 abo's ^^ Dank jullie wel! Ik hou echt van jullie, jullie zijn geweldig <3

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Peeeerrffeecctttt

    6 jaar geleden
  • Kelso

    Nawww... Poor Niall. Ik zou ook jaloers zijn op Stan al sik hem was, Stan mag tenslotte bijna constant bij Olivia zijn, terwijl Niall weg is. Nawww... Jij gemenerik! Ik wil haar én zijn reactie zien! D:

    1 decennium geleden
  • theguardian

    NOU JE HAAT MIJ.
    Snel verder, want ik wil weten hoe het verder gaat!
    x

    1 decennium geleden
  • Eurydice

    Mimimi, zo spannend <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    Wow, ik wist niet dat jij ook al in cliffhangers deed... Mm, dan ben je al net zo gemeen als ikzelf.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen