Foto bij O16.

Written by : TheBiebAmore

POV Kate.

Het was alweer de volgende dag. Ik werd wakker, wreef over mijn hoofd en keek naar de wekker. FUCK. Tis al half 1. Ik sprong uit mijn bed en keek naar het bed naast me. Maddie sliep nog. Ik ging zachtjes op de rand zitten en zei zachtjes "Maddie wordt wakker.' 'ik ben wakker' mompelde ze bijna onvoorstelbaar. 'maddie wordt wakker' herhaalde ik. Weer mompelde ze 'ik ben wakker' maar er was geen beweging. 'dan moet het maar op mijn manier.' ik liep een stukje van het bed vandaan. Stond stil. Ik kreeg en grote grijns op mijn gezicht en sprong bovenop Maddie. "WAKKER WORDEN' riep ik terwijl ik landde op Maddie. Ze duwde me van haar af en ik rolde op de grond. Ik had haar dekbed nog vast dus toen ze wilde opstaan viel zij ook. Naast mij, daar lagen we dan lachend op de grond.

‘En wat gaan wij doen tinkytwinkelteen?’ vroeg ik hem plagerig. ‘Naar de draaimolen’ antwoorde hij. We liepen naar de draaimolen en gingen in de rij staan. Toen we aan de beurt waren gingen we op de paarden zitten. Waar hij langer over deed door die mega tinkywinky-buik. Met dat leuke grijze tv’tje erop. De draaimolen begon en hij kon maar moeilijk mijn evenwicht bewaren door dat grote pak. Na 4 rondjes ongeveer verloor hij zijn evenwicht en viel hij van het paard af. Hij landde in het gras en schoot in de lach. Ik lag helemaal in een deuk. Maar ik had niet door dat de draaimolen opeens stopte en ik viel er ook af. Ik landde lachend naast James in het gras.

'Kate?' 'huh wat?' 'waar dacht je aan?' 'ow niks.' we lagen daar nog even tot we opeens een deur hoorden opengaan. We keken elkaar verschrikt aan. 'wie is dat?' 'geen idee. is er iemand met de sleutel?' 'uh nee dacht va- AAAAAAH je liet ons schrikken man.' 'Haha, ik zie het.' Lachte hij en liet zich half op het bed vallen. Ik kreeg een grijns op mijn gezicht, pakte de zijkant van het dekbed tussen mijn handen en trok eraan. Waardoor hij ook op de grond belandde. Alleen wel half bovenop mij. Ja idd. Het was Justin. 'hoe de fack ben jij binnengekomen' 'roomservice.' 'whut?' 'ik had de sleutel gepakt van een karretje' 'aaah. maar, wat kom je doen?' 'Zeggen dat je op moet schieten want we gaan zo Selena halen.' 'ow. oke, ik ga even douchen.' 'oke ik blijf wel hier chillen' ik stond op, pakte al mijn spullen en liep naar de badkamer. Ik stapte onder de douche en na 10 minuten stapte ik weer onder de douche vandaan. 'FUCK' 'wat is er' 'geen-' 'handdoek? jewel hoor, heb er net een neergelegd.' 'UIT DE BADKAMER!'

Reageer (2)

  • xxannelijn

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • xROAR

    HAHAHAHAHAH!! FOEI JUSTIN! JE MAG NIET GLUREN! VERDAR

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen