Foto bij 050

hoofdstuk 50 alweer! :O
ik hoop dat jullie allemaal een leuke NYE hebben gehad? (:
Deze week schrijf ik misschien iets minder, we zijn bezig met mijn kamer dus kan ik wat minder achter mijn laptop. Ik probeer zoveel mogelijk te schrijven voor jullie!
voor nu een klein stukje, morgen komt er meer! (:

Rebecca POV
‘’Jongens vanavond is het oud & nieuw. Wat gaan we doen,’’ Liam kijkt de kring rond als hij dit vraagt. ‘’Ik heb iets gehoord over een New Years Eve Party die heel leuk moet zijn, hier een eindje verderop,’’ oppert Harry. ‘’Goed plan,’’ zeg ik meteen. Iedereen knikt instemmend. ‘’Dan moeten wij natuurlijk wel leuke kleren hebben,’’ zegt Sharon terwijl ze mij en Angela aankijkt. Ik grinnik, Sharon altijd met haar shoppen. Maar ze heeft wel gelijk. ‘’Nou kom op dan,’’ zeg ik en ik spring op. We pakken onze portemonnees en trekken onze jassen aan. Vrolijk lopen we naar buiten. We lopen een winkel in waar in de etalage allemaal leuke jurkjes hangen. Sharon rent meteen naar een rek toe en haalt er een prachtige jurk uit. ‘’Ik heb mijn jurk gevonden,’’ roept ze blij en ze gaat het pashokje in. Ze komt uit het pashokje en showt haar jurk alsof ze een model is. ‘’You look gorgeous babe,’’ complimenteer ik haar. Angela knikt instemmend. Ze huppelt weer terug om haar gewone kleren aan te doen.
2 uur later lopen we weer naar huis, onze handen vol met tasjes. ‘’Ik heb er zo’n zin in,’’ zegt Angela enthousiast. ‘’Ik ook,’’ zeg ik instemmend. Ik had er echt zin in. Eindelijk weer een avondje alles vergeten. Gewoon lekker party’en. Als we bij het huis zijn, doet Harry de deur open. ‘’Hey babe,’’ zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Sharon en Angela lopen door naar de woonkamer. Hij wil in mijn tasjes kijken, maar ik sla zijn hand weg. Hij kijkt me met een pruillipje aan. ‘’Vanavond,’’ zeg ik en ik loop snel voordat hij mij op andere gedachten kan brengen.
Na het eten loop ik naar boven toe. Ik heb Harry verbannen uit de kamer. Sharon en Angela komen, met hun jurkjes al aan, mijn kamer binnen. We hebben afgesproken samen onze make-up en haren te doen.
Na dik een uur zijn we allemaal klaar. We lopen naar beneden, waar de jongens al helemaal klaar op ons zitten te wachten. Gezamenlijk lopen we naar binnen waar vijf monden openvallen als ze ons zien. Ik voel mijn wangen rood kleuren. ‘’You look absolutely beautiful sweetheart,’’ zegt Harry als hij voor me staat. ‘’Dank je,’’ zeg ik verlegen. Sharon en Zayn staan te zoenen en Niall heeft Angela in zijn armen. ‘’Zullen we gaan,’’ vraagt Louis die staat te popelen om weer een keer los te gaan. We trekken allemaal onze jassen aan en lopen naar buiten. Louis en Liam lopen voorop, daarachter Angela en Niall, Harry en ik en achteraan lopen Zayn en Sharon die er weer helemaal verliefd uitzien. Sharon straalt weer. Ik pak Harry’s hand en zwijgend lopen we naar het huis waar het feest wordt gehouden.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen