Foto bij 99~ Elize Lilith

ik weet niet of het echt past, maar het is gewoon mooi..

zoals beloofd, net 10 reacties

Marcus PoV
Het duurde niet lang voor Tristan Abel en Gregory het bevel over zijn troepen gaf, om met mij ergens achteraan. hij keek me aan met een nieuwsgierige blik.
'Vertel op hoe je je hieruit gaat wriemelen, zonder dat ik je hoofd eraf trek.' zei hij op een boze toon. Misschien nam hij het me iets kwalijk, ik kon er eigenlijk niets aan doen. Ik had nooit geweten dat Elisabeth mijn kleindochter was, maar ik had er voldoening van dat ze me vader noemde. Gewoon, omdat het zo lang geleden was.
'Wat wil je weten als eerste? Wie en hoe ze is? Of hoe het komt dat Elizabeth bij ons terecht kwam.' vroeg ik hem. hij leek heel opgewekt om iets over haar te weten te komen. Alsof hij hier echt naar uitgekeken had.
'Ik weet dat ik haar ELize Lilith genoemd heb, dat ze de dochter is van mij en Kira, en dat ze -omdat ik een van de oude ben- geboren is als mens en niet als halfbloed vampier.' zei hij, waarna ik mocht beginnen.
'Aro heeft haar zelf niet binnen gebracht in Volterra. Hij is een avondje weggeweest; Jane, Felix, Dimitri en Alec waren een halve week weg, maar dat gebeurd meer.' Mompelde ik.
'Elisabeth is binnengebracht door 2 nomaden, die samen als mens een dochter hadden; de man werd veranderd, en hij heeft een paar dagen later zijn eigen vrouw veranderd. met alle 'kracht' die ze nog in hun hadden, kwamen ze ons om hulp vragen. Zeggen dat ze ook een vampier moest worden, eenmaal ze 17 was, waardoor er geen regels geschonden werden.' zei ik op een rustige toon. Tristan was zoals een spons; hij nam zo goed en zo snel als hij kon, alle informatie over Elisabeth/Elize Lilith die hij maar aangeboden kreeg.
'Misschien had ik het me moeten afvragen; hoe het kwam dat 2 nieuwelingen een kleine zak bloed rond sleepten van Frankrijk tot Italië, zonder die leeg te willen maken.' zei ik zacht. Het waren geen nieuwelingen, ze deden alsof, maar ze waren er wel goed in geweest.
'Rosalie Cullen, was vroeger een Hale, net zoals Kira. Elisabeth ziet zichzelf als een zus van ROse.' ik heb de naam van Melissa Hale, veranderd in Kira, anders werd het te ingewikkeld De vrouw die Elisabeth had afgegeven aan Jane, deed zich voor als Kira Hale, omdat ze op elkaar geleken, en om zogezegd niet te liegen, want ELisabeth was de dochter van Kira Hale.
'Jane, die op Aro's bevel geholpen heeft om Kira bang te maken, is eigenlijk ook een Hale. Meer, ze is ongeveer de laatste, traceerbare moeder van de Hales.' zei ik, maar dat interesseerde hem eigenlijk niet.
'Elisabeth is niet in VOlterra.' zei ik plots. Tristan keek niet op.
'Het verbaast me niet, want als ze echt in VOlterra was geweest, en jij wist zeker dat het mijn dochter was, had je veel beter je best gedaan om me te stoppen.' zei hij. Natuurlijk had hij wel een punt. ik zou hem niet in zijn ondergang laten lopen, maar .. laten we het erop houden dat ik niet verwachtte dat Tristan veel zou aantreffen. Aro en Caius zouden het niet lang tolereren dat Elisabeth in Forks bleef, en als hij wist dat ik naar Tristan ging-een van Aro's angsten was dat ik me bij Tristan aansloot- zou hij misschien overhaast te werk gaan door met zijn hele gevolg weer naar FOrks te trekken. Alleen zou hij dit keer de fout niet maken dat hij getuigen mee had. hij zou alleen maar zijn leger meedoen, want hij had geen "officiële" reden om aan te vallen.
'Hoe ziet ze eruit?' vroeg Tristan plots. ik keek naar hem.
'Ze heeft lang haar, sinds ze een vampier is, is het donkerder, maar vroeger was het blond. Ik weet niet of ze al achter haar gave zijn, misschien zou ik Carlisle eens moeten bellen.' mompelde ik, meer voor mezelf.
'Carlisle Cullen?' vroeg hij zacht. Het zou iets worden als Tristan nu ook plots een oude vriend van hem bleek te zijn of zo.
'DIe naam zegt me iets, denk ik. Hij is van Engeland, hé?' vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op. Ja, maar dat was lang geleden.
'Waarschijnlijk.'
'Zijn vader was een predikant.' zei hij zacht. Ik knikte.
'Hij is een goed mens.' mompelde Tristan zacht. als je het echt mens kon noemen, waarschijnlijk gewoon een manier van spreken.
'Aro is een vriend van hem, hoewel hij bang is van Carlisle. Hij heeft een grote familie, 9 vampiers.' zei ik. Tristan knikte.
'Dat geloof ik graag.' mompelde hij. waarschijnlijk over het feit dat Aro Bang was, ze haten mekaar zo erg...

Reageer (11)

  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • LitleDemon

    omg love it, nu moet ie t nog te weten komen van haar kinderen!! (lol) x snel verder plzzzz?????

    1 decennium geleden
  • channie18

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Loverof

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    OMG en ff bezig geweest maar ben nu eindelijk hier aangekomen en ik wil MEER!!!! (duivel)
    Dit is ZO SPANNEND.
    Laat me niet wachten (huil)
    KOM OP ZEG volgend hoofdstukje is hoofdstuk 100!!
    SNEL VEDER!!!
    echt een SUPER, GEWELDIG, GOEDE, TOP. Story (H)

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen