Foto bij 051

Is trouwens bij iedereen het mailprobleem al opgelost? Zo niet, zet het dan ff in een reactie dan stuur ik een gb bericht bij elk nieuw hoofdstuk! (:

Rebecca POV
We horen de muziek al van veraf, waardoor het niet moeilijk is het goede huis te vinden. Het is een mooie grote villa. Buiten staan er wat mensen met een drankje in hun handen. Wij lopen door naar binnen, waar we onze jas op de stapel gooien en naar de woonkamer lopen. Er is een dansvloer ingericht en ze hebben een DJ ingehuurd. ‘’Klinkt goed,’’ zegt Harry en hij trekt me de dansvloer op. Ik vergeet alles om mij heen en ga los op de dansvloer. Vanuit mijn ooghoek zie ik Louis close met een meisje dansen. Ik hoop voor hem dat het wat wordt, hij verdiend het.
‘’Ik ga weer even zitten,’’ zegt Harry naar een tijdje. Ik knik naar hem als teken dat ik hem heb begrepen en zoek Sharon op. Ze staat met Zayn te dansen dus ik besluit maar wat te drinken te gaan halen. Ik loop naar de bar toe en bestel een mixdrankje. ‘’Hey babe.’’ Ik voel een hand op mijn onderrug branden en kijk achterom, recht in Louis’ mooie ogen. ‘’Hey. Leuk meisje waar je net mee danste,’’ complimenteer ik hem. ‘’Ja hè?’’ Als hij zijn drankjes heeft, loopt hij weer terug naar het meisje waar hij net mee danste. Ik besluit maar naar Harry en de rest te lopen en ga naast Harry zitten. Sharon en Zayn zijn nog steeds op de dansvloer, net als Angela en Niall en Louis. Alleen Harry & Liam zitten hier. ‘’Hey boys,’’ begroet ik ze vrolijk. Harry trekt me tegen zich aan. Na een tijdje komen Angela, Niall, Sharon en Zayn aangelopen. ‘’Louis zal het wel te druk hebben met zijn nieuwe verovering,’’ zeg ik grinnikend als Louis er vlak voor twaalf uur nog niet is. ‘’Ik ben ook weg guys. Tot volgend jaar,’’ zegt Liam vrolijk en hij loopt de dansvloer op. We pakken allemaal ons drankje en gaan staan. Harry heeft zijn arm losjes op mijn heup liggen. Zayn en Sharon staan dicht tegen elkaar aan. En Angela en Niall houden elkaars handen vast. ‘’10, 9, 8… 3, 2, 1.’’ Ik draai mijn gezicht naar Harry toe en druk mijn lippen op de zijne. Een geweldig begin van 2012. Ik voel zijn tong over mijn onderlip en gewillig open ik mijn mond iets. Onze kus verandert al snel in een passionele tongzoen. Met mijn vrije hand ga ik door zijn krullen heen. ‘’Ik hou van je. Dit jaar wordt geweldig,’’ zegt Harry na de zoen. ‘’Ik hou ook van jou. Wil je nooit meer kwijt.’’ Ik trek hem in een knuffel. Daarna wens ik de rest een gelukkig Nieuwjaar. Louis en Liam zijn beide nergens te bekennen. Ik trek Harry weer mee de dansvloer op. Als we er net staan, draaien ze een sloom nummer. Ik sla mijn armen om zijn nek en trek hem dicht tegen me aan. Hij legt zijn armen op mijn onderrug en zijn voorhoofd tegen het mijne. De vlinders fladderen door mijn lichaam heen. Als het liedje afgelopen is, wil ik weer naar de jongens toelopen, maar Harry trekt me terug. Voor ik ook maar iets kan zeggen, voel ik zijn lippen op de mijne. Gretig kus ik terug en al snel verandert onze onschuldige kus in een passionele tongzoen.

Reageer (3)

  • lukesunicorn

    Harry en rebecca zijn sooooo cutee

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    aahww heerlijk begin van zo'n nieuw jaar!!
    snel verder!!!<33

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awh. So cute. (:
    Snel verder. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen